ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 24 από 40
Σελίδα 24 από 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Το απογοητευτικό σήμερα νομίζω ήταν το συμπέρασμα ότι ο Ντάνιελ δεν ήταν καλή επιλογή για δεύτερο πεντάρι...
Απ ότι βλέπω και από τις άλλες ομάδες, μπορούσαμε να βρούμε πολύ καλύτερους ξένους στις θέσεις του Ντάνιελ και του Μουρ. Και νομίζω είναι κρίμα γιατί βλέπω ένα πρωτάθλημα που θα ήταν ευκαιρία για εκτόξευση (δεν ξέρω μέχρι που, ας μην πω 1-2) αφού αχτύπητες ομάδες δεν φαίνεται να υπάρχουν. Χωρίς τη σφαγή από το Περιστέρι θα ήμασταν μόνοι πρώτοι!!! Και έχοντας αυτοκτονήσει με Αρη και χωρίς κόσμο στα γήπεδα, που θα ήταν στα συν μας
Απ ότι βλέπω και από τις άλλες ομάδες, μπορούσαμε να βρούμε πολύ καλύτερους ξένους στις θέσεις του Ντάνιελ και του Μουρ. Και νομίζω είναι κρίμα γιατί βλέπω ένα πρωτάθλημα που θα ήταν ευκαιρία για εκτόξευση (δεν ξέρω μέχρι που, ας μην πω 1-2) αφού αχτύπητες ομάδες δεν φαίνεται να υπάρχουν. Χωρίς τη σφαγή από το Περιστέρι θα ήμασταν μόνοι πρώτοι!!! Και έχοντας αυτοκτονήσει με Αρη και χωρίς κόσμο στα γήπεδα, που θα ήταν στα συν μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την milano στις 5/12/2020, 21:01, 1 φορά
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Η ομάδα αμυντικά είναι καλή,το χάνει λίγο επιθετικά που δείχνει να μην έχει σύστημα και βγάζει ο καθένας μεμονωμένα το ταλέντο του.Μου φαίνεται περίεργο που ενώ ο χανλαν παίζει καθαρά δυάρι δεν μπορεί να ξεχωρίσει στο σκοράρισμα...σαν να μην υπάρχει σύστημα επάνω του έτσι ώστε να πάρει την προσπάθεια.Ο χατσερ μου φάνηκε πολύ καλύτερος του Τσίλντρες και νομίζω τα λάθη που έκανε οφείλονται στο ότι έκανε μόλις μία προπόνηση με την ομάδα.Ο Μουρ μου φαίνεται πολύ soft ειδικά στην άμυνα... Σήμερα ο ζιαγκος χρεώνεται στα συν ότι χωρίς ψηλό έστησε την ομάδα ανταγωνιστική... έχει θέματα όμως στην επίθεση και στη διαχείριση του ματς όταν παίρνουμε διάφορα... Τέλος πάντων σήμερα η μπίλια έκατσε σε εμάς...
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Δεν παίζουμε καλά, με την ψυχή στο στόμα τελειώνουμε τα ματς. Ας στρώσει επιτέλους την ομάδα, γιατί το ρόστερ έχει δυνατότητες να χτυπήσει ακόμη και 4αδα (υπάρχει και το κύπελλο), και να τον κάνουμε θεό. Γονατιστοί να τον παρακαλάμε να μείνει για πολλά χρόνια. Αλλά μέχρι τώρα δεν τα πηγαίνει καλά.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
Η ομάδα γενικά δεν αποδίδει καλό μπάσκετ. Η προσφορά των ντάνιελ κ μουρ είναι μικροτερη των τσαιρελη κ γκιουζελη. Δυστυχως ακομη κ για τα λιγα χρηματα που δωσανε δεν κανουν. Επισης η μετατοπιση του χανλαν στο 2 δεν φαινεται να του βγαινει μεχρι στιγμης του ζιαγκου.
Εχει 2 ξενους πλει μεικερ κ η ομαδα δεν μπορει να κατεβασει τη μπαλα...
Εχει 2 ξενους πλει μεικερ κ η ομαδα δεν μπορει να κατεβασει τη μπαλα...
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
προσωπικά και εν αντιθέσει με τους περισσότερους, μου αρέσει η ομάδα και παίκτες της, βλέπω την ομαδική δουλειά που γίνεται, βλέπω οτι σε κάθε αγωνιστική διακρίνεται και κάποιος, αυτό είναι αποτέλεσμα τις δουλειάς που γίνεται
δεν θα άλλαζα κανέναν απο το ροστερ, (εντάξει αν είχαμε απο το καλοκαιρι την αναβίωση ενός ολάζουον για σεντερ δε θα με χαλούσε), θέλω να πω πάρθηκαν αυτοί οι παικτες και όσο δε βλέπω κάποιον παράταιρο όπως ο γκάρετ περσι δεν έχω λόγο να επικρίνω,
η προσπάθεια του ντάνιελ είναι τεράστια μιας και μεγάλος ηλικιακά μόλις 202 και παιζει σεντερ με τα θηρία. Ομως διακρίθηκε ως σεντερ και ως σεντερ είναι καλή προσθήκη δεν έχει ίσως το εκτόπισμα του καββαθά (που και αυτός δεν είναι ψηλός) αλλά ξέρει μπάσκετ μπορεί να κατεβάσει ακόμη και μπάλα να πασάρει σα γκαρντ και γενικότερη αντίληψη επιθετικά-αμυντικά
ο μοιραίος παικτης μποολινκ στα δύο πρώτα παιχνιδια βρήκε τα πατήματα του και παιρνει δικαίως την θέση του βασικού
χθες το μεσσολόγγι εδειξε απειρη ομάδα και ανέτοιμη για Α2 δεν ξέρω αν κατάφέρουν στο τέλος, γιατί σε περιπτώσεις που είχαν μπάλα και μπορούσαν να πάρουν μια διαφορά δε τα κατάφεραν.. απο την αλλη εμείς ως Ηρακλής παραδοσιακά ως το 2005 είμαστε ομάδα που παιρνει αψήφιστα τα εκτός με μικρομεσαίες ομάδες και την πληρώναμε, χθες παρά την απουσία του καββαθά που κάνει την διαφορά ως τώρα, δείξαμε μέταλλο όταν η μπάλα έκαιγε βρέθηκε και ο σακς να βάλει τα καλάθια και ο μουρ σε καθοριστικό τριποντο και ο βεργίνης(που είναι παικτάρα με πολύ σταθερή αποδοση πάντα σε άμυνα-επίθεση) τα τρία καθοριστικά τρίποντα και να γυρίσουμε το ματς.
Οι τσαιρέλης, ντανιελ, μουρ, σχίζας και ο γκιουζέλης(που αρπαξε για τα καλά την ευκαιρία) μεσα στο καλάθι κράτησαν πάρα πολύ χαμηλά το σκορ εκμηδενίζοντας τα αντίπαλα αμερικανάκια που είχαν σοβαρό πλεονέκτημα.
Οταν δίνεις ότι έχεις στην άμυνα είναι φυσικό να μη μπορέσεις να διακριθείς στο σκορ(αυτό για τον χθεσινό ντάνιελ/μουρ).
επόμενο ματς, ματσάρα για να δούμε τις δυνατότητες μας με τον φτωχό συγγενή του ποκ την κούλα το ερχόμενο σάββατο.
περσι μας νίκησε ενας παικτης της βάζοντας τρίποντα απο τον θεό και κρεμασμένα, δεν ξέρω αν τον έχουν και φέτος.
Την κουλα δεν τη θεωρούσα ποτέ μεγαθήριο σα ροστερ και δυνατότητες όπως οι γαβροβάζελοι. Η πιο βατή ομάδα για να τους μπείς στο ρουθούνι, πρέπει να τους νικήσουμε έχουμε αρνητική παράδοση τα τελευταία χρόνια λόγω Α2, πρέπει να γυρίσουμε στα προ 2005 στατιστικά
και μια που ανέφερα 2005, ως γριά έχοντας χάσει επαφή με το μπάσκετ τα τελευταιά 15χρόνια λόγω Α2 (και μίας και της χειρότερης χρονιάς στην Α1 2011), έχουμε χάσει επαφή με το άθλημα, τώρα μαθαίνουμε που το αφήσαμε και που αυτό εξελίχθηκε. Γιαυτό εντυπώσεις οπως ροτεισον τότε vs σήμερα, και πολλές άλλες λεπτομέρειες εξηγούνται σιγά-σιγά.
Αρκεί ο δρακό να είναι καλά να έχουμε εξασφαλισμένη και συνεχόμενη παρουσία στην A1 και ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε λόγω συνθηκών σε αλλες ομάδες
δεν θα άλλαζα κανέναν απο το ροστερ, (εντάξει αν είχαμε απο το καλοκαιρι την αναβίωση ενός ολάζουον για σεντερ δε θα με χαλούσε), θέλω να πω πάρθηκαν αυτοί οι παικτες και όσο δε βλέπω κάποιον παράταιρο όπως ο γκάρετ περσι δεν έχω λόγο να επικρίνω,
η προσπάθεια του ντάνιελ είναι τεράστια μιας και μεγάλος ηλικιακά μόλις 202 και παιζει σεντερ με τα θηρία. Ομως διακρίθηκε ως σεντερ και ως σεντερ είναι καλή προσθήκη δεν έχει ίσως το εκτόπισμα του καββαθά (που και αυτός δεν είναι ψηλός) αλλά ξέρει μπάσκετ μπορεί να κατεβάσει ακόμη και μπάλα να πασάρει σα γκαρντ και γενικότερη αντίληψη επιθετικά-αμυντικά
ο μοιραίος παικτης μποολινκ στα δύο πρώτα παιχνιδια βρήκε τα πατήματα του και παιρνει δικαίως την θέση του βασικού
χθες το μεσσολόγγι εδειξε απειρη ομάδα και ανέτοιμη για Α2 δεν ξέρω αν κατάφέρουν στο τέλος, γιατί σε περιπτώσεις που είχαν μπάλα και μπορούσαν να πάρουν μια διαφορά δε τα κατάφεραν.. απο την αλλη εμείς ως Ηρακλής παραδοσιακά ως το 2005 είμαστε ομάδα που παιρνει αψήφιστα τα εκτός με μικρομεσαίες ομάδες και την πληρώναμε, χθες παρά την απουσία του καββαθά που κάνει την διαφορά ως τώρα, δείξαμε μέταλλο όταν η μπάλα έκαιγε βρέθηκε και ο σακς να βάλει τα καλάθια και ο μουρ σε καθοριστικό τριποντο και ο βεργίνης(που είναι παικτάρα με πολύ σταθερή αποδοση πάντα σε άμυνα-επίθεση) τα τρία καθοριστικά τρίποντα και να γυρίσουμε το ματς.
Οι τσαιρέλης, ντανιελ, μουρ, σχίζας και ο γκιουζέλης(που αρπαξε για τα καλά την ευκαιρία) μεσα στο καλάθι κράτησαν πάρα πολύ χαμηλά το σκορ εκμηδενίζοντας τα αντίπαλα αμερικανάκια που είχαν σοβαρό πλεονέκτημα.
Οταν δίνεις ότι έχεις στην άμυνα είναι φυσικό να μη μπορέσεις να διακριθείς στο σκορ(αυτό για τον χθεσινό ντάνιελ/μουρ).
επόμενο ματς, ματσάρα για να δούμε τις δυνατότητες μας με τον φτωχό συγγενή του ποκ την κούλα το ερχόμενο σάββατο.
περσι μας νίκησε ενας παικτης της βάζοντας τρίποντα απο τον θεό και κρεμασμένα, δεν ξέρω αν τον έχουν και φέτος.
Την κουλα δεν τη θεωρούσα ποτέ μεγαθήριο σα ροστερ και δυνατότητες όπως οι γαβροβάζελοι. Η πιο βατή ομάδα για να τους μπείς στο ρουθούνι, πρέπει να τους νικήσουμε έχουμε αρνητική παράδοση τα τελευταία χρόνια λόγω Α2, πρέπει να γυρίσουμε στα προ 2005 στατιστικά
και μια που ανέφερα 2005, ως γριά έχοντας χάσει επαφή με το μπάσκετ τα τελευταιά 15χρόνια λόγω Α2 (και μίας και της χειρότερης χρονιάς στην Α1 2011), έχουμε χάσει επαφή με το άθλημα, τώρα μαθαίνουμε που το αφήσαμε και που αυτό εξελίχθηκε. Γιαυτό εντυπώσεις οπως ροτεισον τότε vs σήμερα, και πολλές άλλες λεπτομέρειες εξηγούνται σιγά-σιγά.
Αρκεί ο δρακό να είναι καλά να έχουμε εξασφαλισμένη και συνεχόμενη παρουσία στην A1 και ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε λόγω συνθηκών σε αλλες ομάδες
Τόπος : Salonica
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ποσό πολύ τον πάω, μακάρι να γίνει κάποια στιγμή ο Ατματζίδης του μπάσκετ. Η ο νέος του ποδοσφαίρου.
Ποσό πολύ τον πάω, μακάρι να γίνει κάποια στιγμή ο Ατματζίδης του μπάσκετ. Η ο νέος του ποδοσφαίρου.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
δυο "καρμπούζια" σε μια μασχάλη δε γίνεται φίλε...και τι(!) καρπουζι (του ποδοσφαίρου)..
Αν δεν "φτιάξει" ο ΓΣ εκτός των ακαδημιών να μην ξανα ανοίξει τμήμα μπάλα, ως τώρα πιο πολύ πληγώνει παρά κάτι άλλο
Μπασκετάκι για χρόνια να σταθεροποιηθεί η ομάδα να την πάει όσο ψηλά μπορεί και αν με το καλό μεγαλώσει αυτή και οι απαιτήσεις της να πλαισιωθεί από υπαρκτούς συμπαίκτες να την εδραιώσουν και στις ευρωπαικές λίγκες
Αν δεν "φτιάξει" ο ΓΣ εκτός των ακαδημιών να μην ξανα ανοίξει τμήμα μπάλα, ως τώρα πιο πολύ πληγώνει παρά κάτι άλλο
Μπασκετάκι για χρόνια να σταθεροποιηθεί η ομάδα να την πάει όσο ψηλά μπορεί και αν με το καλό μεγαλώσει αυτή και οι απαιτήσεις της να πλαισιωθεί από υπαρκτούς συμπαίκτες να την εδραιώσουν και στις ευρωπαικές λίγκες
Άμα δεν ξεκλειδώσει ο ΓΣ μπάλα δεν περιμένω να δω. Άντε κανένα πέρασμα πάλι από Α εθνική κτλ κτλ.
Ο Δρακοπουλος θα μπορούσε να κάνει ένα λίφτινγκ το γήπεδο, την ψάχνει και το πιστεύω, και αν του δοθεί η ευκαιρία, να πάμε για κάποια διάκριση πχ ένα κύπελλο.
Πολλά ζητάω αλλά δεν έχουμε και κανένα άλλο άθλημα να παλεύουμε.
Ο Δρακοπουλος θα μπορούσε να κάνει ένα λίφτινγκ το γήπεδο, την ψάχνει και το πιστεύω, και αν του δοθεί η ευκαιρία, να πάμε για κάποια διάκριση πχ ένα κύπελλο.
Πολλά ζητάω αλλά δεν έχουμε και κανένα άλλο άθλημα να παλεύουμε.
Φέτος είναι μεγάλη ανάγκη το μπάσκετ να διακριθεί, γιατί εκτός από τις προϋποθέσεις που δημιούργησε ο πρόεδρος με την ομάδα που έφτιαξε, δεν υπάρχουν οι αντίπαλοι που μπορούν να μας τρομάξουν και οι περισσότεροι είναι υποδεέστεροι μας.
Χρειαζόμαστε επιτυχίες για να πάρουμε οξυγόνο σαν σύλλογος γενικότερα, ας προσέξουμε και ας μην αφήσουμε τη χρονιά να περάσει έτσι χαλαρά και όσα έρθουν κι όσα πάνε.
Χρειαζόμαστε επιτυχίες για να πάρουμε οξυγόνο σαν σύλλογος γενικότερα, ας προσέξουμε και ας μην αφήσουμε τη χρονιά να περάσει έτσι χαλαρά και όσα έρθουν κι όσα πάνε.
Με τα λίγα που σκαμπαζω, και με τον αγώνα με το σκουλικη που χάσαμε από ένα τσούρμο που απλά είχαν ένταση και τσαγανό, νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί αμυντικά, αλλά οργανωτικά, επιθετικά κτλ, πάμε με προσωπικές ενέργειες, και τι όνειρο θα δει ο καθένας.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Δρακοπουλος είναι πετυχημένος στον ΗΡΑΚΛΗ γιατί μέσα στον βούρκο του συλλόγου έκανε τα αυτονόητα και έφτασε την ομάδα στην Α1.
Σαν οπαδός όμως της ομάδας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα βγει χαμένος αν δεν πάρει κάποια διάκριση πχ ένα κύπελλο, με την παρουσία του προέδρου. Τότε θα κερδίσει ουσιαστικά ο σύλλογος.
Γιατί Δρακοπουλος βγαίνει μια φορά στα 40 χρόνια έτσι; δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες.
Το γήπεδο όσο ήταν ανοιχτό ήταν γεμάτο, συνεχή sold out ανακοινώνονταν (άρα πληρωμένες όλες οι θέσεις του γηπέδου) και άλλο τόσο να ήταν θα γέμιζε.
Οπότε με το δικό μου σκεπτικό, πρέπει κάποιος που έχει επαφή με τον Δρακοπουλο (και τον ακούει λίγο) να του μεταδώσει ότι το ταβάνι του δεν είναι αυτό, μπορεί πολλά παραπάνω και να μην αρκείται σε καλές παρουσίες αλλά και σε κανένα τιτλο/διάκριση.
Μπας και το πάρει ακόμα πιο ζεστά το θέμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Δρακοπουλος είναι πετυχημένος στον ΗΡΑΚΛΗ γιατί μέσα στον βούρκο του συλλόγου έκανε τα αυτονόητα και έφτασε την ομάδα στην Α1.
Σαν οπαδός όμως της ομάδας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα βγει χαμένος αν δεν πάρει κάποια διάκριση πχ ένα κύπελλο, με την παρουσία του προέδρου. Τότε θα κερδίσει ουσιαστικά ο σύλλογος.
Γιατί Δρακοπουλος βγαίνει μια φορά στα 40 χρόνια έτσι; δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες.
Το γήπεδο όσο ήταν ανοιχτό ήταν γεμάτο, συνεχή sold out ανακοινώνονταν (άρα πληρωμένες όλες οι θέσεις του γηπέδου) και άλλο τόσο να ήταν θα γέμιζε.
Οπότε με το δικό μου σκεπτικό, πρέπει κάποιος που έχει επαφή με τον Δρακοπουλο (και τον ακούει λίγο) να του μεταδώσει ότι το ταβάνι του δεν είναι αυτό, μπορεί πολλά παραπάνω και να μην αρκείται σε καλές παρουσίες αλλά και σε κανένα τιτλο/διάκριση.
Μπας και το πάρει ακόμα πιο ζεστά το θέμα.
Πιστεύω ότι όποιος δεν κυνηγάει την διάκριση, γρήγορα χάνει την όρεξη του και μετά τα παρατάει. Ο Δρακό πιστεύω ότι θα το κυνηγήσει, απλά με τον δικό του τρόπο που είναι της υπομονής. Αλλά ακόμη και η τετράδα στο πρωτάθλημα ή ένας τελικός ή ημιτελικός στο κύπελλο, θα δώσει πολύ οξυγόνο στον κόσμο. Στόχοι 100% εφικτοί, να το πιστέψουμε και εμείς οι οπαδοί πρώτα και να μην αφήσουμε τη μιζέρια της μπάλας να μας κόβει τα όνειρα στο μπάσκετ.
Τελικά ο Καββαδάς πώς είναι; Θα παίξει το Σάββατο;
Κατά πάσα πιθανότητα ναι
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
εγώ είμαι αισιόδοξος για το ματς με την αεκ. Πιστεύω αν δεν έχουμε στημένη διαιτησία θα κερδίσουμε.
Αυτό είναι ωραίο ματς, το παίρνεις και πας φουλ για τετράδα. Και εγώ πιστεύω ότι μπορούμε, αν μας βγουν τα σουτ και δεν έχουμε τίποτα μισθοφόρους σε αποστολή. Τους το χρωστάμε και από πέρσι που ούτε και αυτοί δεν κατάλαβαν τι έγινε.
Βασικά δεν είναι πολύ ευρέως γνωστό αλλά να έχετε υπόψη σας ότι η κούλα έχει μεγάλα οικονομικά θέματα στο μπάσκετ. Τα πιστόλια πάνε σύννεφο. Πχ αυτό δεν είναι για πιστόλι από την παπαναστασίου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]¨
Με 50-50 διαιτησία δεν το φοβάμαι το ματς, θα κερδίσουμε.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Νομίζω έχει και ο Καββαδάς να πάρει από αυτούς ένα καλό πακετάκι.
Ευκαιρία να δώσουν χαρά σε εμάς τους πικραμένους και στο Δρακόπουλο που τα χώνει σε μια εποχή δύσκολη
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
απλά καλό; 200+ χιλιάρικα του χρωστάνε...mos έγραψε:Νομίζω έχει και ο Καββαδάς να πάρει από αυτούς ένα καλό πακετάκι.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Φοβάμαι ότι τα κοράκια θα μας παίξουν αρνητικά για να κατευνάσουν την οργή της νέας ΑΕΚ 2014 για την επανάληψη του αγώνα με τον παοκ 2004.
Φοβάμαι ότι τα κοράκια θα μας παίξουν αρνητικά για να κατευνάσουν την οργή της νέας ΑΕΚ 2014 για την επανάληψη του αγώνα με τον παοκ 2004.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Έχουν ξεφτιλιστεί οι συμπολίτες με αυτή την απόφαση για επανάληψη του αγώνα. Τους κράζουν όλα τα αθλητικά site, ακόμη κι οι ίδιοι οι οπαδοί τους, λένε ότι είναι λάθος ένας δικαστής να κρίνει απόφαση του διαιτητή. Γελάει ο κόσμος. Το καλό είναι ότι εάν γίνει ξανά ο αγώνας θα φάνε 20 πόντους στο κεφάλι.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Big bad wolf έγραψε:Βασικά δεν είναι πολύ ευρέως γνωστό αλλά να έχετε υπόψη σας ότι η κούλα έχει μεγάλα οικονομικά θέματα στο μπάσκετ. Τα πιστόλια πάνε σύννεφο. Πχ αυτό δεν είναι για πιστόλι από την παπαναστασίου
Πάντως και στα σκουλίκια υπάρχει οικονομικό θέμα.
Την Παρασκευή (11/12), ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Σάββας Καμπερίδης και Δημήτρης Φλιώνης, συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, με στόχο την εξεύρεση λύσης στο οικονομικό ζήτημα που προέκυψε.
Πιο συγκεκριμένα, παίκτες και επιτελείο δεν έχουν λάβει τις συμφωνηθείσες πληρωμές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικοί εξ αυτών αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στη χθεσινή (10/11) προπόνηση αποθεραπείας, μετά το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο.
Την Παρασκευή (11/12), λοιπόν, εκπρόσωποι της ομάδας (Καμπερίδης και Φλιώνης) κάθισαν στο τραπέζι με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι η απόφαση να διεκπεραιωθούν οι πληρωμές την ερχόμενη Δευτέρα (14/12).
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Η απόφαση νομίζω ευνοεί την Άεκ καθώς έτσι θα κερδίσει δίκαια (άλλες 5 φορές να παίξουν θα τους κερδίσουν εύκολα) ενώ οι Παοκτσήδες θα το βουλώσουν.
Ασχέτως της απόφασης, το πιο πιθανό είναι η διαιτησία να είναι ανάλογη αυτής του αγώνα με το Περιστέρι, γιατί απλά το ματσάκι δεν είναι καθόλου εύκολο για την Άεκ.
Θα επιμείνω ξανά (και ελπίζω ο κόουτς να διαβάζει το φόρουμ για να λάβει δωρεάν μαθήματα ) ότι με όπλο την καλή μας άμυνα πρέπει να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να μην πάμε σε κοντρόλ παιχνίδι. Εκεί είμαστε χαμένοι από χέρι, στην άμυνα θα μας σφυρίζουν μόλις τους ακουμπούν τα χνώτα μας ενώ στην επίθεση από το σπρώξιμο που θα αφήνουν, θα γυρνάμε μόνο γύρω γύρω από το τρίποντο και θα σουτάρουμε.
Έχουμε παίκτες για γρήγορο παιχνίδι και μπορούμε να το κάνουμε, όπως και γκαρντ που μπορούν να διεισδύσουν και είτε να πάρουν φάουλ είτε να πασάρουν έξω για το σουτ.
Το πιστεύω πολύ σήμερα, πάμε Ηρακλάρα!
Ασχέτως της απόφασης, το πιο πιθανό είναι η διαιτησία να είναι ανάλογη αυτής του αγώνα με το Περιστέρι, γιατί απλά το ματσάκι δεν είναι καθόλου εύκολο για την Άεκ.
Θα επιμείνω ξανά (και ελπίζω ο κόουτς να διαβάζει το φόρουμ για να λάβει δωρεάν μαθήματα ) ότι με όπλο την καλή μας άμυνα πρέπει να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να μην πάμε σε κοντρόλ παιχνίδι. Εκεί είμαστε χαμένοι από χέρι, στην άμυνα θα μας σφυρίζουν μόλις τους ακουμπούν τα χνώτα μας ενώ στην επίθεση από το σπρώξιμο που θα αφήνουν, θα γυρνάμε μόνο γύρω γύρω από το τρίποντο και θα σουτάρουμε.
Έχουμε παίκτες για γρήγορο παιχνίδι και μπορούμε να το κάνουμε, όπως και γκαρντ που μπορούν να διεισδύσουν και είτε να πάρουν φάουλ είτε να πασάρουν έξω για το σουτ.
Το πιστεύω πολύ σήμερα, πάμε Ηρακλάρα!
εγώ νομίζω ότι η ομάδα δεν έχει φτιαχτεί για να τρέχει οπότε δεν περιμένω να το κάνει και σήμερα.
Η διαιτησία πιστεύω να είναι πενηνταρίσια. Αν μετά από αυτό τον ντόρο που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες συνεχίζουν τα ίδια ... τι να πω..
Η διαιτησία πιστεύω να είναι πενηνταρίσια. Αν μετά από αυτό τον ντόρο που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες συνεχίζουν τα ίδια ... τι να πω..
Αυτος ο λανγκφορντ μας ειχε σκίσει περσι, αντε καλο ματς να εχουμε
Σελίδα 24 από 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020