ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 40
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Κωλοκάναλο τον μπάογκ σου.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Βάλαμε τρίποντο μάλλον
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αρέσει στον χρήστη Coleman10
50-50 τα κοράκια αλλά δεν βλέπω να τους παίρνουμε. Ένα σκαλί πάνω οι παίχτες της αεκ.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Κρίμα να μην κερδίσουμε αυτή την ομάδα που είναι και αήττητη. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, λίγο πιο εύστοχοι να είμαστε και προσεκτικοί και θα τους πάρουμε.
Και να τρέξουμε λίγο, δεν μας πάει αυτό το παιχνίδι.
Έχουμε μεγάλο θέμα με τον Μουρ που τον ποστάρουν για πλάκα όλα τα τεσσάρια της αεκ και ο Τσαιρέλης έχει 3 φάουλ. Είναι πρόβλημα αυτό.
Ρε χατσερ ημαρτον
Αυτός και Μουρ σήμερα καλύτερα να μην πάρουν άλλο χρόνο.
Δεν πειράζει, χαμένο ήτανε το ματς. Με το περιστέρι πόνεσε πολύ περισσότερο.
Είδα το ματς των δικεφαλων την προυγουμενη βδομάδα κ δεν περίμενα ότι η αεκ είναι τόσο πολύ καλύτερη από εμάς. Μάλλον το αήττητο της φέτος κάτι λέει για την ποιότητα της.
Είδα το ματς των δικεφαλων την προυγουμενη βδομάδα κ δεν περίμενα ότι η αεκ είναι τόσο πολύ καλύτερη από εμάς. Μάλλον το αήττητο της φέτος κάτι λέει για την ποιότητα της.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Παιδιά, δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για το σημερινό ματς. Παίζουμε με μια καλύτερη ομάδα και φαίνεται καθαρά μέσα στο γήπεδο. Τρεις μέρες να παίζουμε, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Πάμε στο επόμενο ματς.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Αρέσει στους χρήστες Iraklaras07 και Hurricane
Ο χατσερ πραγματικά κάθε πάσα λάθος. Απίστευτο. Ο Μουρ νομίζω γενικά δεν κάνει για αυτό το επίπεδο. Το χω γράψει και παλιότερα.
Έχει ακόμη μια περίοδο, εγώ δεν το παρατάω ακόμη.
Δεν παίξαμε καλά σήμερα, νομίζω ο Ζιάγκος δεν πήγε για τη νίκη αλλά για να δώσει χρόνο στον Χάτσερ και δεν ξέρω τι σκεφτόταν με τον Μουρ.
Το τελευταίο 1-1,5 λεπτό που κυνηγήσαμε λίγο το παιχνίδι, ο Ζιάγκος δεν σκέφτηκε να σταματήσει το χρόνο, αλλά σίγουρα θα ξέρει καλύτερα.
Το τελευταίο 1-1,5 λεπτό που κυνηγήσαμε λίγο το παιχνίδι, ο Ζιάγκος δεν σκέφτηκε να σταματήσει το χρόνο, αλλά σίγουρα θα ξέρει καλύτερα.
και εμένα έτσι μου φάνηκε και με εκνεύρισε πολύ.mos έγραψε:Δεν παίξαμε καλά σήμερα, νομίζω ο Ζιάγκος δεν πήγε για τη νίκη αλλά για να δώσει χρόνο στον Χάτσερ και δεν ξέρω τι σκεφτόταν με τον Μουρ.
Ο Χάτσερ έχει από 6 λάθη σε κάθε ματς που έπαιξε. Καλός παίκτης είναι, θα παίξει, αλλά σήμερα αυτός το έχασε το ματς. Χάσαμε από μια ομάδα που είναι καλύτερη από εμάς, κρατάμε την τραγωδία του Μουρ (ειδικά στην άμυνα) αλλά επίσης την εξαιρετική εμφάνιση του Μπόουλιγκ.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1474
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Εγώ το ξαναγράφω, σε ένα πρωτάθλημα σχετικά χαμηλού επιπέδου, όπου μετριοκαλοί Έλληνες βάζουν 15 και 20 πόντους (και εναντίον μας) είναι τραγικό να σπαταλάς ξένους έχοντας την ανύπαρκτη προσφορά των Μουρ, Ντάνιελ και Τσίλντρες. Πολύ λάθος επιλογές και οι τρεις, που αναγκαστικά τις χρεώνεται ο Ζιάγκος. Ο ένας αλλάχθηκε, πρέπει να αλλαχθούν κι οι άλλοι δύο.
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Αρέσει στον χρήστη Coleman10
Είναι καλύτερη ομάδα η Αεκ και φάνηκ, απλά.
Η άποψη μου είναι, να φύγουν οι Ντάνιελ, Μουρ και ίσως χατσερ και να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους μας. Τόσο παιδομαζωμα έγινε ας αξιοποιηθεί.
Έτσι κ αλλιώς να πέσουμε δεν υπάρχει περίπτωση, να μπούμε στην 4αδα δεν υπάρχει περίπτωση. Τι 5ος τι 9ος, πάλι εμάς θα καλέσουν στο BCL κλπ. Δεν παιζει πραγματικό ρόλο η θέση.
Εγώ προσωπικά θα γουστάρω περισσότερα να δω κάτι τέτοιο.
Η άποψη μου είναι, να φύγουν οι Ντάνιελ, Μουρ και ίσως χατσερ και να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους μας. Τόσο παιδομαζωμα έγινε ας αξιοποιηθεί.
Έτσι κ αλλιώς να πέσουμε δεν υπάρχει περίπτωση, να μπούμε στην 4αδα δεν υπάρχει περίπτωση. Τι 5ος τι 9ος, πάλι εμάς θα καλέσουν στο BCL κλπ. Δεν παιζει πραγματικό ρόλο η θέση.
Εγώ προσωπικά θα γουστάρω περισσότερα να δω κάτι τέτοιο.
Coleman10- Αριθμός μηνυμάτων : 84
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2014
Αρέσει στον χρήστη natsinas75
Ο Ντανιελ κ Μουρ πρεπει να φυγουν. Ο πρωτος δεν ειναι καλαθοσφαιριστης. Μπορει νς δουλεψει πορτα σε μαγαζι αν θελει.. λογικα μπασκετ πρεπει να εχει 2-3 χρονια που αρχισε να παιζει. Ο Μουρ ειναι απλα ενας κακιστος παικτης που με το ζορι παιζει Α2...Απ οτι γνωριζω ο ντανιελ παιρνει 4000 χιλ το μηνα μ ο Μουρ δυο. Αν δεν μπορουν να βρουν αλλους με αυτα τα χρηματα ας μεινουν με τους μικρους καλυτερα. Ο χατσερ υπηρξε παικτης αλλα λογω ηλικιας κ αποψης ειναι εκτος φορμας. Παιρνει 3000 χιλ το μηνα.... Μακαρι να βελτιωθει...
Surgeon- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2015
Και εγώ έχω ακούσει οτι ο μουρ είναι πάμφθηνος για αυτό δεν μαρέσει να τον πολυκράζω ,ειδικά για παιχνίδια όπως το χθεσινό που έπαιζε με τόσο ποιοτικούς αντιπάλους ,αλλά το παιδί δεν κάνει καθόλου.
Ας φύγει και ας πάρει την θέση του ο Γκιουζέλης. Ίδιο επίπεδο είναι αυτή τη στιγμή. Και που είναι αθλητικότερος ο Μουρ δεν βλέπω να το βγάζει στο γήπεδο.
Τουλάχιστον αν σου βγει ο Γκιουζέλης έχεις έναν παίκτη για τον ελληνικό κορμό.
Δεύτερο πεντάρι χρειάζεσαι σίγουρα όμως. Και Χάτσερ.Ο Γεωργαλάς δεν έχει παίξει καθόλου φέτος και τον Φίλιο δεν τον έχει βάλει κανέναν προπονητής στην Α1. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Ας φύγει και ας πάρει την θέση του ο Γκιουζέλης. Ίδιο επίπεδο είναι αυτή τη στιγμή. Και που είναι αθλητικότερος ο Μουρ δεν βλέπω να το βγάζει στο γήπεδο.
Τουλάχιστον αν σου βγει ο Γκιουζέλης έχεις έναν παίκτη για τον ελληνικό κορμό.
Δεύτερο πεντάρι χρειάζεσαι σίγουρα όμως. Και Χάτσερ.Ο Γεωργαλάς δεν έχει παίξει καθόλου φέτος και τον Φίλιο δεν τον έχει βάλει κανέναν προπονητής στην Α1. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Φέτος αφού η ομάδα δεν κινδυνεύει, ο κόουτς δεν θα αλλάξει, δεν πιστεύω δλδ να τον αλλάξει ο Δρακοπουλος όσο δεν κινδυνεύει η ομάδα αγωνιστικά.
Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα, να αλλάξει παίχτες και να παίξουμε με μικρότερους, σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερο κέρδος σαν ομάδα πάντα.
Η φετινή χρονιά με λίγα έσοδα είναι είτε η ευκαιρία να χτυπήσεις πχ ένα κύπελλο ή η ευκαιρία να το πας πολύ συντηρητικά οικονομικά χωρίς φόβους.
Επίσης αν ήμουν στην θέση του Δρακοπούλου θα αναβάθμιζα το τμήμα σκαουτιγκ να μην έχω ξανά τα ίδια αποτελέσματα
Επίσης αν ήμουν Δρακοπουλος , μου αρέσει που κάθετε στον παγκο με την ομάδα, θα έπαιρνα και κάποιο αναγνωρισμένο να νιώθει από την ομάδα να υπάρχει κάποια έστω ψυχολογική ενίσχυση και εκεί.
Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα, να αλλάξει παίχτες και να παίξουμε με μικρότερους, σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερο κέρδος σαν ομάδα πάντα.
Η φετινή χρονιά με λίγα έσοδα είναι είτε η ευκαιρία να χτυπήσεις πχ ένα κύπελλο ή η ευκαιρία να το πας πολύ συντηρητικά οικονομικά χωρίς φόβους.
Επίσης αν ήμουν στην θέση του Δρακοπούλου θα αναβάθμιζα το τμήμα σκαουτιγκ να μην έχω ξανά τα ίδια αποτελέσματα
Επίσης αν ήμουν Δρακοπουλος , μου αρέσει που κάθετε στον παγκο με την ομάδα, θα έπαιρνα και κάποιο αναγνωρισμένο να νιώθει από την ομάδα να υπάρχει κάποια έστω ψυχολογική ενίσχυση και εκεί.
απο το χθεσινό παιχνίδι έχασα μιάμιση περίοδο, δεν είδα καθόλου την 2ρη και μισή 3τη. Ομως απο αυτό που είδα είχα τη εντύπωση οτι το παιχνίδι ήταν κακό και απο τις δύο ομάδες και εντάξει η κουλα είχε ποιοτικότερους παικτες έπαιζε σε δύσκολη έδρα γιαυτούς είναι επίτευγμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος να περάσουν, εμείς η απόδοση μας ήταν πολύ χαμηλή, δεν ξέρω εάν οφειλόταν α)στην αμυντική λειτουργία της αεκ β) σε ντεφορμάρισμα δικό μας γ) κακή μέρα.
Γενικά σκοράρουν πολλοί παικτες μας με διψήφιο πόντων, εκτός απο τον καββαθά, μποουλινκ, χανλαν όλοι οι υπολοιποι κινήθηκαν ιδιαίτερα χαμηλα και παράλληλα είχαμε διπλάσια λάθη απο την αεκ
Με βάση αυτά δεν θα βγάλω συμπέρασμα γιατί πιστεύω οτι η ομάδα μπορεί περισσότερο δεν βγήκε δεν ξέρω για πιο λόγο και πάμε στο επόμενο αγώνα να φανεί οτι ήταν κακώς κείμενο
το δημοσίευμα που βγαίνει σήμερα για τον ντανιελς δεν νομίζω οτι κάνει καλό στη ομάδα, μιας και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να βγαίνουν έξω. Εγώ θεωρώ οτι για φέτος με τον πήχη που έχουμε βάλει σε μια καμμένη χρονιά δεν πρέπει να αλλάξουμε παικτη. Αλλά να δουλέψουν με τον κοουτς ακόμη πιο πειστικά να δούν τις αδυναμίες και τις δυνατότητες και να προσαρμόσουν αντιστοίχως.
επόμενο εντός με λαυριο, το οποίο είναι του χεριού μας, ας πάμε να αλλάξουμε το κακό κλήμα, έχουν χρόνο μεχρι το ερχόμενο σάββατο
Γενικά σκοράρουν πολλοί παικτες μας με διψήφιο πόντων, εκτός απο τον καββαθά, μποουλινκ, χανλαν όλοι οι υπολοιποι κινήθηκαν ιδιαίτερα χαμηλα και παράλληλα είχαμε διπλάσια λάθη απο την αεκ
Με βάση αυτά δεν θα βγάλω συμπέρασμα γιατί πιστεύω οτι η ομάδα μπορεί περισσότερο δεν βγήκε δεν ξέρω για πιο λόγο και πάμε στο επόμενο αγώνα να φανεί οτι ήταν κακώς κείμενο
το δημοσίευμα που βγαίνει σήμερα για τον ντανιελς δεν νομίζω οτι κάνει καλό στη ομάδα, μιας και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να βγαίνουν έξω. Εγώ θεωρώ οτι για φέτος με τον πήχη που έχουμε βάλει σε μια καμμένη χρονιά δεν πρέπει να αλλάξουμε παικτη. Αλλά να δουλέψουν με τον κοουτς ακόμη πιο πειστικά να δούν τις αδυναμίες και τις δυνατότητες και να προσαρμόσουν αντιστοίχως.
επόμενο εντός με λαυριο, το οποίο είναι του χεριού μας, ας πάμε να αλλάξουμε το κακό κλήμα, έχουν χρόνο μεχρι το ερχόμενο σάββατο
Τόπος : Salonica
Επιπρόσθετα να γράψω, ας κάνουμε ένα συμβόλαιακι τον Bowlin από τώρα για τα επόμενα 2 χρόνια, δε νομίζω να βρούμε playmaker με αυτά τα λεφτά και αυτήν την ποιότητα.
Coleman10- Αριθμός μηνυμάτων : 84
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2014
Αν ο στόχος μας σαν φίλαθλοι δεν είναι η διάκριση τώρα που επιστρέψαμε μετά από χρόνια, με σοβαρή διοίκηση, χωρίς χρέη και οικονομικά προβλήματα, με τους συμπολίτες να χαροπαλεύουν, σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα που η χθεσινή αντίπαλος διεκδικεί πρωτάθλημα... δεν μας αξίζει τίποτα. Ας πιούμε το χαμομηλάκι μας σαν γριούλες στο καπή για καναδυό χρονάκια ακόμη και μετά ας φύγουμε σιγά σιγά να μην πιάνουμε χώρο.
Αρέσει στους χρήστες lll και GRIOS
Και εσυ μος εχεις δικιο σε αυτο που γράφεις και καλα κανεις να διεκδικείς διακριση
αλλα ρε συ οταν ξεκινάς με αυτο το ροστερ το καλοκαίρι που το φετινο ροστερ προυποθετει να παμε καλυτερα απο περσι, αντιλαμβάνεσαι οτι δεν ειμαστε για πολλα πολλα, εκτος και αν μπορεσεις να χωθεις στο κυπελλο αλλα ως εκει ειναι ταβανι...
Τους συμπολιτες τους περνάς για πλακα, αν η διάκριση ομως ειναι ευρωπαικη πορεια και τελικο κυπέλου θελεις περισσοτερα φραγκα μπατζετ. Ολο αυτο χωρις διάρκειας, εισιτήρια αγωνα, καλο τηλεοπτικό, καλες χορηγίες βαζουν τα στανταρ για τον φετινο Ηρακλή
Αποψη μου
αλλα ρε συ οταν ξεκινάς με αυτο το ροστερ το καλοκαίρι που το φετινο ροστερ προυποθετει να παμε καλυτερα απο περσι, αντιλαμβάνεσαι οτι δεν ειμαστε για πολλα πολλα, εκτος και αν μπορεσεις να χωθεις στο κυπελλο αλλα ως εκει ειναι ταβανι...
Τους συμπολιτες τους περνάς για πλακα, αν η διάκριση ομως ειναι ευρωπαικη πορεια και τελικο κυπέλου θελεις περισσοτερα φραγκα μπατζετ. Ολο αυτο χωρις διάρκειας, εισιτήρια αγωνα, καλο τηλεοπτικό, καλες χορηγίες βαζουν τα στανταρ για τον φετινο Ηρακλή
Αποψη μου
Τόπος : Salonica
Τίτλο δεν περιμένω, αλλά ημιτελικούς πρωταθλήματος γιατί να μην διεκδικήσω; Ποιοι είναι οι τέσσερις δηλαδή που μας κάνουν να μην το σκεφτόμαστε καν;
Ημιτελικό στο κύπελλο, που θα βλέπω την ομάδα μου να προσπαθεί να μπει στον τελικό, γιατί να μην μπορώ;
Γιατί τόση μετριοπάθεια; Οι άλλοι όταν επιστρέφουν, σε όλα τα αθλήματα, γυαλίζει το μάτι τους, παίζουν ευρωπαϊκά, διεκδικούν και γουστάρουν, εμείς γιατί να είμαστε τόσο υποτονικοί;
Ημιτελικό στο κύπελλο, που θα βλέπω την ομάδα μου να προσπαθεί να μπει στον τελικό, γιατί να μην μπορώ;
Γιατί τόση μετριοπάθεια; Οι άλλοι όταν επιστρέφουν, σε όλα τα αθλήματα, γυαλίζει το μάτι τους, παίζουν ευρωπαϊκά, διεκδικούν και γουστάρουν, εμείς γιατί να είμαστε τόσο υποτονικοί;
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020