ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 30 από 40
Σελίδα 30 από 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Ο Δρακόπουλος δυστυχώς έκανε λάθος. Του ξίνισε το ενδεχόμενο να μπορεί να φύγει στο εξωτερικό (αν ισχύει ότι ήθελε αυτό τον όρο) ο Κατζούρης και τελικά την πάτησε. Και γίναμε μπουρδέλο και αλλάζουμε προπονητή και ο Κατζούρης είναι ακόμη Ελλάδα. Δηλαδή τώρα θα ήμασταν ακόμη με Κατζούρη, 100% καλύτερα... Ρίσκαρε και τα έχασε όλα...
EDIT: Εννοώ ότι έπαθε αυτό που φοβόταν με τον Κατζούρη, δηλαδή να χρειαστεί να αλλάξει κόουτς μεσούσης της περιόδου. Τελικά το έπαθε με τον Ζιάγκο και μάλιστα αφού έχουν γίνει εντελώς λάθος επιλογές σε ξένους κι είχε διαλύσει την ομάδα... Ο Κατζούρης αν έφευγε που δεν θα έφευγε, θα μας είχε σούπερ
EDIT: Εννοώ ότι έπαθε αυτό που φοβόταν με τον Κατζούρη, δηλαδή να χρειαστεί να αλλάξει κόουτς μεσούσης της περιόδου. Τελικά το έπαθε με τον Ζιάγκο και μάλιστα αφού έχουν γίνει εντελώς λάθος επιλογές σε ξένους κι είχε διαλύσει την ομάδα... Ο Κατζούρης αν έφευγε που δεν θα έφευγε, θα μας είχε σούπερ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την milano στις 24/12/2020, 22:53, 1 φορά
milano- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2015
Αρέσει στον χρήστη GRIOS
Στην τύχη πάμε δυστυχώς και ότι βγει αλλά όπως και να 'χει θα έχει τις ευκαιρίες του να δείξει τι αξίζει στο παρκέ. Το ότι ήταν βοηθός του Καστρίτη πάντως είναι στα μείον, αλλά ας πούμε ότι αυτός του τα έλεγε του Καστρίτη αλλά εκείνος έκανε τα δικά του... μέρες που είναι ας τα βλέπουμε πιο θετικά.
mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015
Και κάτι ακόμη, η καε επικοινωνιακά το χειρίστηκε με λάθος τρόπο και αυτό μπορεί να της δημιουργήσει αργότερα πρόβλημα, αν ο νέος κόουτς δεν αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Εννοώ ότι όταν διαρρέεις Τόμιτς, Ζούρο, Μανωλόπουλο και καταλήγεις σε Καλύβα... ε μια γκρίνια να την περίμενεις αν δεν υπάρξει άμεση βελτίωση.
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
Συμφωνώ απόλυτα.mos έγραψε:Και κάτι ακόμη, η καε επικοινωνιακά το χειρίστηκε με λάθος τρόπο και αυτό μπορεί να της δημιουργήσει αργότερα πρόβλημα, αν ο νέος κόουτς δεν αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Εννοώ ότι όταν διαρρέεις Τόμιτς, Ζούρο, Μανωλόπουλο και καταλήγεις σε Καλύβα... ε μια γκρίνια να την περίμενεις αν δεν υπάρξει άμεση βελτίωση.
Παρόλα αυτά για τον Καλύβα οι μπασκετικοί λένε πολύ καλά λόγια.
Επίσης κάπου διάβασα ότι έχει παρακολουθήσει από κοντά τον Ηρακλή και έχει εικόνα για τα πάντα.
Θετικό επίσης ότι γνωρίζει Χάνλαν - Καββαδά και πως να τους αξιοποιήσει , ιδιως τον πρώτο.
Λένε και ότι είναι καλός γνώστης της αγοράς.
Για το ρόστερ πάντως, φαίνεται πως δεν θα έχουμε αλλαγές. Τουλάχιστον όχι πριν το παιχνίδι με την λάρισα.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Μακάρι να τα καταφέρει καλύτερα από Καστρίτη, Ζιάγκο.
Ελπίζω να μην ξανασυζητάμε τα ίδια μετά από 2 μήνες και να ψάχνουμε για νέο κόουτς.
Ελπίζω να μην ξανασυζητάμε τα ίδια μετά από 2 μήνες και να ψάχνουμε για νέο κόουτς.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Είναι από τους καλύτερους αναλυτές συστημάτων στην Ευρώπη παιδιά, δεν είναι πουθενάς. Αν μπορεί να κάνει τη μετάβαση από βοηθός σε πρώτος είναι άλλο καπέλο.
Και με όποιον ρώτησα αν είναι σαν τον Κατζούρη η απάντηση ήταν "ποιος Κατζούρης ρε μ@λ@κ@".
Και με όποιον ρώτησα αν είναι σαν τον Κατζούρη η απάντηση ήταν "ποιος Κατζούρης ρε μ@λ@κ@".
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1473
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Η προυπηρεσία απο ομαδες σε ελλαδα και εξωτερικο που παραθέτει η παε, φαίνεται ενδιαφέρουσα. Ευχόμαστε ολοι να σταθεί επάξια στον ρόλο.
Στο παιχνίδι με βαζελο κατι θα δείξει σίγουρα..ελπιζω να μας δελεάσει
Στο παιχνίδι με βαζελο κατι θα δείξει σίγουρα..ελπιζω να μας δελεάσει
Τόπος : Salonica
Θα δούμε την αξία του στο παρκέ αλλά εγώ για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι μόνο με βοηθούς δεν χτίζεις, χρειάζεται και κανένας μάστορας. Κανείς όμως δεν έγινε μάστορας χωρίς να είναι προηγουμένως βοηθός, οπότε ελπίζω αυτή να είναι η στιγμή που ο βοηθός γίνεται μάστορας.
Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07
AntiGrinias- Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Επιτέλους βλέπουμε συστήματα και ομάδα. Ο ΠΑΟ δεν παίζεται. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια αλλά αν πάιζαμε έτσι σε προηγούμενα παιχνίδια ακόμα και με αυτούς τους παίκτες θα είχαμε πάρει 2-3 παιχνίδια.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Αρέσει στον χρήστη GRIOS
θα περίμενα να παίξει παραπάνω ο μουρ σήμερα για να τον αξιολογήσει ο προπονητής.
Μετά το σημερινό, που απλά η ομάδα έκανε τα στοιχειώδη, όσοι στήριζαν τον προηγούμενο (μιας και δεν έβλεπαν τα τακτικά λαθη του) ελπίζω να καταλαβαίνουν τώρα...
GRIOS- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2016
Θετικά στοιχεία η ομάδα.
Δεν περίμενα να κερδίσουμε τον βαζελο, το θέμα είναι αυτή η θετική αλλαγή να συνεχίσει να υπάρχει.
Εξακολουθεί ο ραστα να μην μου αρέσει πάντως.
Δεν περίμενα να κερδίσουμε τον βαζελο, το θέμα είναι αυτή η θετική αλλαγή να συνεχίσει να υπάρχει.
Εξακολουθεί ο ραστα να μην μου αρέσει πάντως.
GRIOS έγραψε:Μετά το σημερινό, που απλά η ομάδα έκανε τα στοιχειώδη, όσοι στήριζαν τον προηγούμενο (μιας και δεν έβλεπαν τα τακτικά λαθη του) ελπίζω να καταλαβαίνουν τώρα...
Δεν νομίζω ότι από ένα σημείο και έπειτα υπήρχε κανένας που τον στήριζε εδώ μέσα. Απλα΄είναι φυσιολογικό να δίνεις πίστωση χρόνου σε έναν προπονητή. Δεν μμπορείς να τον κρίνεις στα πρώτα παιχνίδια. Αλλά απόένα σημείο και έπειτα ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος με το μπάσκετ έβλεπα ένα...τίποτα. Η ομάδα ήταν σαν να τους είχες δώσει μια μπάλα να πάιξουν χωρίς καθοδήγηση. Δεν υπήρχε βελτίωση όλο αυτόν τον καιρό και μάλιστα οι αντίπαλοι σε είχαν μάθει και σε έπιαζαν για πλάκα.
Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής πήρε το 120% από τους παίκτες αλλά αυτός ο ΠΑΟ δεν παίζεται. Δεν είχαμε καν το ύψος. Έπαιζαν βόλλευ από κάτω.
Καλη προσπάθεια, η διαφορα δυναμικότητας ειναι χαώδης..
Παιξαν οι βαζελοι λιγο άμυνα στο 3το και χασαμε την μπαλα, γενικα ελεύθερο παιχνιδι ομως. Ο σαγκς που έσφιξε επαιξε καλα και διεκδίκησε την θεση του για φετος τουλαχιστο.
Οι καββαθας τσαιρελης πηγαν πολυ καλα. Αρνητικός συντελεστής παλι ο χανλαν, που πηρε τις διπλασιες προσπάθειες απο οτι οι υπόλοιποι και παραυτα σε ενα τοσο ελευθερο παιχνίδι δε μπόρεσε επιθετικα να διακριθεί..
Ο μουρ αν και πολυ συμπαθης φυσιογνωμία, δε μπορεσε να απαντησει στις καμπανες που βαρανε.
Αν και απο αυτον που πρεπει να αρχίσουν τις αντικαταστάσεις ειναι ο ντανιελ, ο οποιος δεν. Περιμενα με νεο προπονητή να προσπαθήσει τουλαχιστο να δωσει οτι μπορει αλλα...
Θετικο που στο ροτεισον εβαλε και και τους νεαρους, πρεπει να παιρνουν χρονο συμμετοχής.
Επομενο ειναι με λαρισα η οποια ειναι τελευταία με μολις μια νικη. Πρεπει να νικήσουμε χωρίς αγχος και με καλη εμφάνιση.
Παιξαν οι βαζελοι λιγο άμυνα στο 3το και χασαμε την μπαλα, γενικα ελεύθερο παιχνιδι ομως. Ο σαγκς που έσφιξε επαιξε καλα και διεκδίκησε την θεση του για φετος τουλαχιστο.
Οι καββαθας τσαιρελης πηγαν πολυ καλα. Αρνητικός συντελεστής παλι ο χανλαν, που πηρε τις διπλασιες προσπάθειες απο οτι οι υπόλοιποι και παραυτα σε ενα τοσο ελευθερο παιχνίδι δε μπόρεσε επιθετικα να διακριθεί..
Ο μουρ αν και πολυ συμπαθης φυσιογνωμία, δε μπορεσε να απαντησει στις καμπανες που βαρανε.
Αν και απο αυτον που πρεπει να αρχίσουν τις αντικαταστάσεις ειναι ο ντανιελ, ο οποιος δεν. Περιμενα με νεο προπονητή να προσπαθήσει τουλαχιστο να δωσει οτι μπορει αλλα...
Θετικο που στο ροτεισον εβαλε και και τους νεαρους, πρεπει να παιρνουν χρονο συμμετοχής.
Επομενο ειναι με λαρισα η οποια ειναι τελευταία με μολις μια νικη. Πρεπει να νικήσουμε χωρίς αγχος και με καλη εμφάνιση.
Αρέσει στον χρήστη Night Watcher
Το ματς δεν το είδα αλλά από τα γραφόμενα βλέπω ότι δείξαμε θετικά στοιχεία ( με τριάντα πόντους στο κεφάλι απορώ που τα βρήκατε ). Πλέον η ομάδα πάει για αλλά πράγματα από ότι στο ξεκίνημα της περιόδου (5 αδα+) πάμε για να μην ξευτελιστουμε .Κάπου άκουσα ότι δεν πέφτει κανείς φέτος (ευτυχώς αν αληθεύει). Αυτοί που είχαμε για σφαλιάρες (παοκ, αρης) πλέον πήραν φόρα κ μας βλέπω από κάτω τους. Μακάρι οι δημόσιοι υπάλληλοι να φεύγουν κ να έρθουν τίποτα νέοι μπας κ χτίσουμε για το μέλλον.
Υ.γ κρίμα για το ξεφούσκωμα του χανλαν.
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Δεν είδα το ματς αλλά είναι ευχάριστο από αυτά που γράψατε οι υπόλοιποι ότι παρουσιάσαμε κάτι διαφορετικό προς το καλύτερο. Όπως είπα ο κόουτς θα δείξει την αξία του στο παρκέ και θα πάρει τις ευκαιρίες του οπότε θα τον δούμε και στη συνέχεια.
Κάτι που δεν διάβασα και θέλω να ρωτήσω... Τρέξαμε καθόλου; Βγάλαμε αιφνιδιασμούς; Και στις οργανωμένες επιθέσεις βγάλαμε κανένα ρημάδι πικ εν ρολ της προκοπής;
Κάτι που δεν διάβασα και θέλω να ρωτήσω... Τρέξαμε καθόλου; Βγάλαμε αιφνιδιασμούς; Και στις οργανωμένες επιθέσεις βγάλαμε κανένα ρημάδι πικ εν ρολ της προκοπής;
uphercules έγραψε:GRIOS έγραψε:Μετά το σημερινό, που απλά η ομάδα έκανε τα στοιχειώδη, όσοι στήριζαν τον προηγούμενο (μιας και δεν έβλεπαν τα τακτικά λαθη του) ελπίζω να καταλαβαίνουν τώρα...
Δεν νομίζω ότι από ένα σημείο και έπειτα υπήρχε κανένας που τον στήριζε εδώ μέσα..
Όχι ακριβώς. Οσοι έχουμε παίξει το τόπι, τον κραζαμε απο νωρίς - έκανε μπαμ ότι δεν το 'χει. Άλλοι τον στήριζαν μέχρι πρόσφατα, ακόμα και μετά την ανάσα ζωής που του δωσε ο χανλαν με το τρίποντο με Μεσολόγγι. Κοίτα τα μηνυματα αρχές Δεκέμβρη και 8α συμφωνησεις μαζί μου.
Τέλος πάντων, κάλιο αργα παρα ποτέ..
GRIOS- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2016
Η ομάδα έτρεξε και το προσπάθησε για αιφνιδιασμούς. Δύσκολο να βγάλεις πολλά συμπεράσματα γιατί όταν αποφάσισαν οι άλλοι να πάιξουν καλή άμυνα δεν σε άφηναν να πάρεις ανάσα. Τί πικ εν ρολ να κάνεις, όλοι ήταν κάτι κορμιά και κάτι χερούκλες που δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις μέσα στην ρακέτα μπάλα.
Ο Μουρ είναι συμπαθής και φιλότιμος αλλά λίγος.
Ο Ντάνιελ στο καλό...
Για τον Χανλαν θα διαφωνήσω. Σήμερα μου φάνηκε πολύ καλός. (Πάντα μιλάω για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα).
Αυτό πάντως που υστερούμε είναι τα τρίποντα. Όλες οι ομάδες έχουν καλά ποσοστά. Μόνο εμείς είμαστε γαι τα μπάζα και έτσι δεν πς πουθενά. Όταν εσύ προσπαθείς, προσπαθείς να βάλεις ένα δίποντο και οι άλλοι βαράνε αβέρτα τρίποντα μέσα είσαι καταδικασμένος. Και αυτό ίσχυε με τους περισσότερους που παίξαμε. Γενικά στο σύγχρονο μπάσκετ δεν ξέρω τι προπόνηση κάνουν αλλά τα τρίποντα τα έχουν όλοι για την πλάκα τους.
Πάντως έχω την αίσθηση ότι με τα λεφτά που έδωσε ο Δρακοπουλος δεν πήραμε τόσο καλούς παίκτες και δεν ξέρω τα περιθώρια αλλαγών και βελτίωσης.
Πάντως αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο αγώνες που χάσαμε εώς τώρα στον πόντο σίγουρα θα τους κερδίζαμε με διαφορά.
Ο Μουρ είναι συμπαθής και φιλότιμος αλλά λίγος.
Ο Ντάνιελ στο καλό...
Για τον Χανλαν θα διαφωνήσω. Σήμερα μου φάνηκε πολύ καλός. (Πάντα μιλάω για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα).
Αυτό πάντως που υστερούμε είναι τα τρίποντα. Όλες οι ομάδες έχουν καλά ποσοστά. Μόνο εμείς είμαστε γαι τα μπάζα και έτσι δεν πς πουθενά. Όταν εσύ προσπαθείς, προσπαθείς να βάλεις ένα δίποντο και οι άλλοι βαράνε αβέρτα τρίποντα μέσα είσαι καταδικασμένος. Και αυτό ίσχυε με τους περισσότερους που παίξαμε. Γενικά στο σύγχρονο μπάσκετ δεν ξέρω τι προπόνηση κάνουν αλλά τα τρίποντα τα έχουν όλοι για την πλάκα τους.
Πάντως έχω την αίσθηση ότι με τα λεφτά που έδωσε ο Δρακοπουλος δεν πήραμε τόσο καλούς παίκτες και δεν ξέρω τα περιθώρια αλλαγών και βελτίωσης.
Πάντως αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο αγώνες που χάσαμε εώς τώρα στον πόντο σίγουρα θα τους κερδίζαμε με διαφορά.
Στο πρωτο ημίχρονο ειχαμε αν διάβασα καλα τα στατιστικα 16-8 υπερ αιφνιδιασμους, και επισης ειχαμε μονοψήφιο αριθμο λαθων νονξζω 6-7 εναντι 12 των αλλων, ενω ειχαμε και καλυτερα ποσοστα στα τρίποντα.mos έγραψε:Δεν είδα το ματς αλλά είναι ευχάριστο από αυτά που γράψατε οι υπόλοιποι ότι παρουσιάσαμε κάτι διαφορετικό προς το καλύτερο. Όπως είπα ο κόουτς θα δείξει την αξία του στο παρκέ και θα πάρει τις ευκαιρίες του οπότε θα τον δούμε και στη συνέχεια.
Παιξαμε καλα συγκριτικά με τα προηγουμενα ματς, αλλα με βαζελο δεν προσφέρεται να βγαλεις συμπερασματα, ειναι ανοιχτα παιχνιδια σα να βλέπεις all star game, ατομική αμυνα χωρις πολλα πολλα και φουλ επιθεση.
Οταν παιξαν άμυνα στο τριτο 10λεπτο πνίγηκαμε, ειναι λογικο, χαωδης η διαφορα.
Hurricane έγραψε:Το ματς δεν το είδα αλλά από τα γραφόμενα βλέπω ότι δείξαμε θετικά στοιχεία ( με τριάντα πόντους στο κεφάλι απορώ που τα βρήκατε ). Πλέον η ομάδα πάει για αλλά πράγματα από ότι στο ξεκίνημα της περιόδου (5 αδα+) πάμε για να μην ξευτελιστουμε .Κάπου άκουσα ότι δεν πέφτει κανείς φέτος (ευτυχώς αν αληθεύει). Αυτοί που είχαμε για σφαλιάρες (παοκ, αρης) πλέον πήραν φόρα κ μας βλέπω από κάτω τους. Μακάρι οι δημόσιοι υπάλληλοι να φεύγουν κ να έρθουν τίποτα νέοι μπας κ χτίσουμε για το μέλλον.
Παντα μισογεματο βλεπω τα πραψματα, αλλα απο οτι ειδα ως τωρα δεν υπαρχει περίπτωση να τερματισουμε πιο κατω απο την εκτη θέση.
Απο τους συμπολιτες εχουμε ποιοτικοτερο ροστερ κσι καλυτερη οργανωση, δεν τίθεται θεμα σύγκρισης.
GRIOS έγραψε:uphercules έγραψε:GRIOS έγραψε:Μετά το σημερινό, που απλά η ομάδα έκανε τα στοιχειώδη, όσοι στήριζαν τον προηγούμενο (μιας και δεν έβλεπαν τα τακτικά λαθη του) ελπίζω να καταλαβαίνουν τώρα...
Δεν νομίζω ότι από ένα σημείο και έπειτα υπήρχε κανένας που τον στήριζε εδώ μέσα..
Όχι ακριβώς. Οσοι έχουμε παίξει το τόπι, τον κραζαμε απο νωρίς - έκανε μπαμ ότι δεν το 'χει. Άλλοι τον στήριζαν μέχρι πρόσφατα, ακόμα και μετά την ανάσα ζωής που του δωσε ο χανλαν με το τρίποντο με Μεσολόγγι. Κοίτα τα μηνυματα αρχές Δεκέμβρη και 8α συμφωνησεις μαζί μου.
Τέλος πάντων, κάλιο αργα παρα ποτέ..
Και εγω τον εκραξα για την κυπρο(για τον μπόουλινγκ) και αρη, αλλα ειπα να μη γινω προπονητής της κερκιδας, να δωσω χρονο. Αυτοι που ειναι μεσα στην ομαδα και εχουν συμφερον θα ξερουν καλυτερα.
Αλλα εφόσον τον αδειασε ο δρακο παμε παρακατω
Έχω να δω τόσο πολύ μπάσκετ από όταν παίζαμε με Ζντοβτς και Μπέρι γιατί πάντα προτιμούσα το ποδόσφαιρο και το βόλευ. Αλλά έχω κάποιες απορίες σαν άσχετος που βλέπω από την αρχή της χρονιάς:
α) Παλιά ακόμα και όταν δεν είχε μια ομάδα κλασικό πεντάρι μπορούσε να καλύψει το κενό ένα δυναμικό τεσσάρι. Τώρα μου φαίνεται αδύνατο. Ισχύει;
β) Η ποιότητα του μπάσκετ που βλέπω (στην Ελλάδα, έξωτερικό έτσι και αλλιώς δεν βλέπω) είναι άθλια. Ίσως χειρότερη από πριν 20 χρόνια ακόμα και σε απόλυτα μεγέθη. Ισχύει;
γ) Οι παίκτες τώρα σουτάρουν και τα βάζουν από τα 8 μέτρα. Έχουν γίνει όλοι τόσο καλοί σουτέρ; Βέβαια αυτό έχει ως συνέπεια να μην βλέπεις μπάσκετ της προκοπής γιατί όλοι ψάχνουν το τρίποντο και δεν κάνουν μπασίματα και ατομικές προσπάθειες.
δ) Ο ΠΑΟ είναι μια κλάση ανώτερος από όλους; Τον Προμηθέα μόνο δεν έχω δει.
α) Παλιά ακόμα και όταν δεν είχε μια ομάδα κλασικό πεντάρι μπορούσε να καλύψει το κενό ένα δυναμικό τεσσάρι. Τώρα μου φαίνεται αδύνατο. Ισχύει;
β) Η ποιότητα του μπάσκετ που βλέπω (στην Ελλάδα, έξωτερικό έτσι και αλλιώς δεν βλέπω) είναι άθλια. Ίσως χειρότερη από πριν 20 χρόνια ακόμα και σε απόλυτα μεγέθη. Ισχύει;
γ) Οι παίκτες τώρα σουτάρουν και τα βάζουν από τα 8 μέτρα. Έχουν γίνει όλοι τόσο καλοί σουτέρ; Βέβαια αυτό έχει ως συνέπεια να μην βλέπεις μπάσκετ της προκοπής γιατί όλοι ψάχνουν το τρίποντο και δεν κάνουν μπασίματα και ατομικές προσπάθειες.
να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση. Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες δεν έχει κορονοϊό ; Μου κάνει εντύπωση που όλες οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν κινήσεις να γίνουν καλύτερες και εμείς παίζουμε -2 ξένους σε όλο το πρωτάθλημα και ακόμα τους .... αξιολογούμε.
Αλλά εντάξει ξέρω την απάντηση, η διοίκηση έχει πλάνο να αναδείξει νέους παίκτες και υπομονή. Για αυτό έφερε ρούκι προπονητή και για αυτό δίνει χρόνο σε ντάνιελ μουρ. Όχι επειδή δεν παίζει φράγκο.
Oι μόνες υπερβάσεις που κάνει ο Ηρακλής είναι στα ραδιόφωνα! Όπου ανακοινώνει ότι μιλάει για χορηγίες (δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό ) και φέρνει προπονηταράδες (στο μπάσκετ). Στην πραγματικότητα τι από αυτά βλέπουμε.(Ό αλλος θα μίλησε με καμιά ταμία στο σκλαβενίτη και βγήκε να το κάνει θέμα. Σοβαρότης 0. Και το γράφω εδώ γιατί και τα 2 τμήματα το ίδιο αφεντικό έχουν)
Αλλά εντάξει ξέρω την απάντηση, η διοίκηση έχει πλάνο να αναδείξει νέους παίκτες και υπομονή. Για αυτό έφερε ρούκι προπονητή και για αυτό δίνει χρόνο σε ντάνιελ μουρ. Όχι επειδή δεν παίζει φράγκο.
Oι μόνες υπερβάσεις που κάνει ο Ηρακλής είναι στα ραδιόφωνα! Όπου ανακοινώνει ότι μιλάει για χορηγίες (δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό ) και φέρνει προπονηταράδες (στο μπάσκετ). Στην πραγματικότητα τι από αυτά βλέπουμε.(Ό αλλος θα μίλησε με καμιά ταμία στο σκλαβενίτη και βγήκε να το κάνει θέμα. Σοβαρότης 0. Και το γράφω εδώ γιατί και τα 2 τμήματα το ίδιο αφεντικό έχουν)
uphercules έγραψε:Έχω να δω τόσο πολύ μπάσκετ από όταν παίζαμε με Ζντοβτς και Μπέρι γιατί πάντα προτιμούσα το ποδόσφαιρο και το βόλευ. Αλλά έχω κάποιες απορίες σαν άσχετος που βλέπω από την αρχή της χρονιάς:
θα σου πω την αποψη μου, έβλεπα πολύ μπάσκετ δεκαετία '90 και έπαιζα κιόλας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, μέχρι που πέσαμε το '05.
απο τότε το έχω παρατήσει, με συνεπήρε η κατάντια της μπάλας και των υποβιβασμών. Και εγώ απο πέρσι μαθαίνω τις διαφορές
απο την ματιά του τότε στο σήμερα 15 χρόνια μετά έχουν αλλάξει πολλά στο μπάσκετ, τότε ψαχνόσουν να πάρεις βαριά πεντάρια πάνω απο 210, σήμερα χρειάζεσαι γρήγορους φοργουορν σε όλες τις θέσεις, γενικώς και η ταχυδυναμική μπήκε και εδώ για να συγκλίνουμε προς το nba(που πάντα θα έχει τεράστια η διαφορά τόσο λόγο έμφασης σε λιγότερη τακτική αμυντικά, περισσότερο θέαμα προώθηση στις ατομικές δυνατότητες αλλά και το αρνητικό να πουσάρουν τους αθλητές να γίνουν υπεραθλητές).
παλιά λέγαμε το μπάσκετ είναι για τους ψηλούς, στην ουσία αν δεν έχεις καλή περιφέρεια με μακρινό σουτ δεν πας πουθενά, τα τρίποντα και το γρήγορο μπασκετ αλλάζουν τις ισορροπίες του σκορ απο την μια στιγμή στην άλλη, παλιά έβλεπες περισσότερο στημένες άμυνες τσουκου-τσουκου να πάει η μπάλα κάτω απο το καλάθι να γυρίσουμε το ματς με φθορά στα φαουλ και στιβαρή άμυνα να τρως καλάθι.
για τα μπασίματα που λες έχει τόσα δυνατά και γρήγορα κορμιά που το pick&roll ενώ είναι ταυτόσημο με το παιχνίδι είναι δύσκολο να τρυπήσεις
ο βαζελος στο μπασκετ για να σου κάνω την "μεταγωγή" είναι σα να έπαιξε η ομάδα του συγχωρεμένου αγαπητού πεντραθα του 2008, με την barcelona fc, τέτοια είναι η διαφορά... δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να ανταγωνιστείς.
ενώ ακόμη και την δεκαετία του '90 (που είχαμε βέβαια πάντα ένα-δύο καλά ευρωπαικά όνοματα) το παιχνιδι γινόταν κόντρα και πολλές φορές ντέρμπι στα εκτός έδρας(ειδικά στην μεντ που παιζανε αν θυμάμαι καλά).
Ο γαυρος απο κοντά σε δυναμικότητα με βαζελο αλλά υποδεέστερος
η κουλα, είναι μετά, με αρκετά μεγάλη διαφορά απο τους απο πανω όμως είναι σα να λέμε ομάδα ουεφα που προχωράει καθε χρόνια ως τους 8-16 στην ευρώπη
και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε για την ελληνική λίγκα με ποιοτικότερο ως ομάδα ροστερ οργάνωση το περιστέρι, ο προμηθεάς δεν ξέρω γιατί είναι πεσμένος αν δεν άλλαξε διοίκηση μπορεί ευκολα να αλλάξει τους αμερικάνους και να ανέβει ψηλά
Σελίδα 30 από 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020