ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 31 από 40
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Iraklaras07 έγραψε:να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση. Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες δεν έχει κορονοϊό ; Μου κάνει εντύπωση που όλες οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν κινήσεις να γίνουν καλύτερες και εμείς παίζουμε -2 ξένους σε όλο το πρωτάθλημα και ακόμα τους .... αξιολογούμε.
Αλλά εντάξει ξέρω την απάντηση, η διοίκηση έχει πλάνο να αναδείξει νέους παίκτες και υπομονή. Για αυτό έφερε ρούκι προπονητή και για αυτό δίνει χρόνο σε ντάνιελ μουρ. Όχι επειδή δεν παίζει φράγκο.
Oι μόνες υπερβάσεις που κάνει ο Ηρακλής είναι στα ραδιόφωνα! Όπου ανακοινώνει ότι μιλάει για χορηγίες (δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό ) και φέρνει προπονηταράδες (στο μπάσκετ). Στην πραγματικότητα τι από αυτά βλέπουμε.(Ό αλλος θα μίλησε με καμιά ταμία στο σκλαβενίτη και βγήκε να το κάνει θέμα. Σοβαρότης 0. Και το γράφω εδώ γιατί και τα 2 τμήματα το ίδιο αφεντικό έχουν)
Ο Δρακοπούλου βάζει τα χρήματα του όπως κρίνει, είμαι μαζί του κ τρίτο από το τέλος να με έχει. Και δεν έχουμε κάποιον καλύτερο/ ισχυρότερο κ δείχνει ότι είναι παθιασμένος με τον ήρα. Όσο για τις χορηγίες, συμφωνώ μαζί σου, τι σκατα δεν περιμένουν να κλείσουν πρώτα κ μετά να τις ανακοινώσουν. Αν κ νομίζω ότι κάπως κινείται η ομάδα στην μπάλα, χορηγοί, έρευνα για παίχτες, pr κτλ
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Αυτό με τις χορηγίες (πχ μπάλα Σκλαβενίτη κτλ) το πρόσεξα και εγώ. Σαν να έχουμε εμμονές κάνουμε.
Ας κάνουν τις κινήσεις τους και αφού ολοκληρωθούν ας το ανακοινώσουν. Απλά νομίζω ότι κάποιοι πριν ακόμα κλείσει κάτι, θέλουν να έχουν την πρωτιά.
Όσο αναφορά την επιλογή προπονητή.
Καλά έκανε και εβαλε νέο προπονητή ΚΑΚΩΣ επέτρεψε να βγουν ονόματα άλλων προς τα έξω, επηρέασε αρνητικά τον κόσμο.
Όσο αναφορά τους παιχτες. Σιγουρα ο Καββαδας τουλάχιστον πρέπει να έχει αλλαγή να παίρνει ανάσες, θα τον λιώσουμε στο τέλος.
Εκτός από αυτό, αν η διοίκηση φέτος (το υπογραμμιζω) θέλει να αναδειξει παιχτες μαζί με κόουτς και ταυτόχρονα να μην ξοδευτεί σε μια χρονιά τρύπα ομολογουμένως ας το κάνει.
Όμως η παρουσία Δρακοπουλου που δίνει την σιγουριά και την σοβαρότητα ΠΡΕΠΕΙ να συνοδεύτει με ΔΙΆΚΡΙΣΗ μέχρι να κλείσει ο κύκλος του στο μπάσκετ τουλάχιστον.
Αλλιώς θα κινούμαστε στην μετριότητα και θα χαιρόμαστε είτε με μαλακιες είτε με την καταστροφή άλλων ομάδων.
Ας κάνουν τις κινήσεις τους και αφού ολοκληρωθούν ας το ανακοινώσουν. Απλά νομίζω ότι κάποιοι πριν ακόμα κλείσει κάτι, θέλουν να έχουν την πρωτιά.
Όσο αναφορά την επιλογή προπονητή.
Καλά έκανε και εβαλε νέο προπονητή ΚΑΚΩΣ επέτρεψε να βγουν ονόματα άλλων προς τα έξω, επηρέασε αρνητικά τον κόσμο.
Όσο αναφορά τους παιχτες. Σιγουρα ο Καββαδας τουλάχιστον πρέπει να έχει αλλαγή να παίρνει ανάσες, θα τον λιώσουμε στο τέλος.
Εκτός από αυτό, αν η διοίκηση φέτος (το υπογραμμιζω) θέλει να αναδειξει παιχτες μαζί με κόουτς και ταυτόχρονα να μην ξοδευτεί σε μια χρονιά τρύπα ομολογουμένως ας το κάνει.
Όμως η παρουσία Δρακοπουλου που δίνει την σιγουριά και την σοβαρότητα ΠΡΕΠΕΙ να συνοδεύτει με ΔΙΆΚΡΙΣΗ μέχρι να κλείσει ο κύκλος του στο μπάσκετ τουλάχιστον.
Αλλιώς θα κινούμαστε στην μετριότητα και θα χαιρόμαστε είτε με μαλακιες είτε με την καταστροφή άλλων ομάδων.
συμφωνώ σε αυτά που λες απλά πρέπει να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια γιατί όταν δεν γίνονται πράξεις προκαλείται εκνευρισμός. Τα λεφτά δικά του είναι ας βάλει όσα θέλει δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στην τσέπη του. Ούτε στα λόγια του θα κάνω κουμάντο απλά λέω το προφανές/λογικό.Hurricane έγραψε:Iraklaras07 έγραψε:να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση. Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες δεν έχει κορονοϊό ; Μου κάνει εντύπωση που όλες οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν κινήσεις να γίνουν καλύτερες και εμείς παίζουμε -2 ξένους σε όλο το πρωτάθλημα και ακόμα τους .... αξιολογούμε.
Αλλά εντάξει ξέρω την απάντηση, η διοίκηση έχει πλάνο να αναδείξει νέους παίκτες και υπομονή. Για αυτό έφερε ρούκι προπονητή και για αυτό δίνει χρόνο σε ντάνιελ μουρ. Όχι επειδή δεν παίζει φράγκο.
Oι μόνες υπερβάσεις που κάνει ο Ηρακλής είναι στα ραδιόφωνα! Όπου ανακοινώνει ότι μιλάει για χορηγίες (δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό ) και φέρνει προπονηταράδες (στο μπάσκετ). Στην πραγματικότητα τι από αυτά βλέπουμε.(Ό αλλος θα μίλησε με καμιά ταμία στο σκλαβενίτη και βγήκε να το κάνει θέμα. Σοβαρότης 0. Και το γράφω εδώ γιατί και τα 2 τμήματα το ίδιο αφεντικό έχουν)
Ο Δρακοπούλου βάζει τα χρήματα του όπως κρίνει, είμαι μαζί του κ τρίτο από το τέλος να με έχει. Και δεν έχουμε κάποιον καλύτερο/ ισχυρότερο κ δείχνει ότι είναι παθιασμένος με τον ήρα. Όσο για τις χορηγίες, συμφωνώ μαζί σου, τι σκατα δεν περιμένουν να κλείσουν πρώτα κ μετά να τις ανακοινώσουν. Αν κ νομίζω ότι κάπως κινείται η ομάδα στην μπάλα, χορηγοί, έρευνα για παίχτες, pr κτλ
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
uphercules έγραψε:Έχω να δω τόσο πολύ μπάσκετ από όταν παίζαμε με Ζντοβτς και Μπέρι γιατί πάντα προτιμούσα το ποδόσφαιρο και το βόλευ. Αλλά έχω κάποιες απορίες σαν άσχετος που βλέπω από την αρχή της χρονιάς:
α) Παλιά ακόμα και όταν δεν είχε μια ομάδα κλασικό πεντάρι μπορούσε να καλύψει το κενό ένα δυναμικό τεσσάρι. Τώρα μου φαίνεται αδύνατο. Ισχύει;
β) Η ποιότητα του μπάσκετ που βλέπω (στην Ελλάδα, έξωτερικό έτσι και αλλιώς δεν βλέπω) είναι άθλια. Ίσως χειρότερη από πριν 20 χρόνια ακόμα και σε απόλυτα μεγέθη. Ισχύει;
γ) Οι παίκτες τώρα σουτάρουν και τα βάζουν από τα 8 μέτρα. Έχουν γίνει όλοι τόσο καλοί σουτέρ; Βέβαια αυτό έχει ως συνέπεια να μην βλέπεις μπάσκετ της προκοπής γιατί όλοι ψάχνουν το τρίποντο και δεν κάνουν μπασίματα και ατομικές προσπάθειες.
δ) Ο ΠΑΟ είναι μια κλάση ανώτερος από όλους; Τον Προμηθέα μόνο δεν έχω δει.
α) Πλέον τα βαριά πεντάρια είναι είδος προς εξαφάνιση, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο ΝΒΑ. Όλες οι ομάδες παίζουν με stretch 4 και stretch 5, δηλαδή με ψηλούς που μπορούν να τραβηχτούν έξω και να σουτάρουν από την περιφέρεια.
β) Η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι άθλια. Μην συγκρίνεις με τη χρυσή εποχή αρχές του 90'. Οι περισσότεροι ξένοι που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Α1, δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το Ιβανώφειο επί Zdovc και Berry. Αρκεί να σκεφτείς ότι ο Berry είχε συμβόλαιο 800.000$ τη σεζόν και οι δικοί μας ξένοι πληρώνονται με 2, 3 ή 4 χιλιάρια το μήνα. Γι' αυτό και τη διαφορά στην Α1 την κάνουν οι μετριο-καλοί έλληνες πάικτες.
δ) Η κατάσταση με τα τρίποντα είναι τραγική και στο ΝΒΑ. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να γίνουν Golden State Warriors, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν τον Steph Curry και Klay Thompson. Το μπάσκετ δεν είναι πλέον το άθλημα των ψηλών, αλλά των κοντών που μπορούν να σουτάρουν τρίποντα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν καλά όλες οι ομάδες, γιατί δεν έχουν το κατάλληλο υλικό.
kostakis- Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015
Να κάνω μόνο μία σημείωση γαι τα πεντάρια. Αν είδες τον αγώνα με τον ΠΑΟ ο Παπαγιάννης (νομίζω 2,17) έπαιζε βόλλευ στην ρακέτα μας με έναν άλλο ψηλό που είχαν. Μου φαίνεται παράξενο το να μην έχεις κλασικό πεντάρι και να θεωρείς ότι με ψηλούς μέχρι 2,05 2,07 μπορείς να κάνεις δουλειά. Κάποιες στιγμές ήταν να σαν να έπαιζαν κορόιδο με τους δικούς μας κάτω από την ρακέτα. Πολύ απλά ένας ψηλός που περνάει τους αντιπάλους 10-15 εκατοστά κάνει ότι θέλει.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Δεν υπάρχουν αυτά που κάνουν οι ομάδες της Α1 φέτος.
Μιλάμε για απίστευτη μεταγραφή αν ολοκληρωθεί
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ούτε για 8αδα δεν μας βλέπω
Μιλάμε για απίστευτη μεταγραφή αν ολοκληρωθεί
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ούτε για 8αδα δεν μας βλέπω
Αυτό με τους ψηλούς μάλλον ίσχυε παλιότερα, βλέποντας NBA καταλαβαίνεις ότι έχει αλλάξει εντελώς το στυλ παιχνιδιού.Βλεποντας το παρακάτω... καταλαβαίνω ότι αν βάζεις τρίποντα,άσε το ψηλό να παιδευται με δίποντα.
Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε θέμα στο περιφερειακό σουτ. Γενικά και για να χρησιμοποιήσεις τον Καβαδα πρέπει να φοβούνται ότι θα φάνε τρίποντο έτσι ώστε να μαρκάρουν ψηλά στη περιφέρεια για να πασαρεις στο ψηλό...Αν είναι όλοι μέσα στη ρακέτα και το γίγαντα Γκρισινο να έχεις θα τον μπλοκάρουν έξω.
Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε θέμα στο περιφερειακό σουτ. Γενικά και για να χρησιμοποιήσεις τον Καβαδα πρέπει να φοβούνται ότι θα φάνε τρίποντο έτσι ώστε να μαρκάρουν ψηλά στη περιφέρεια για να πασαρεις στο ψηλό...Αν είναι όλοι μέσα στη ρακέτα και το γίγαντα Γκρισινο να έχεις θα τον μπλοκάρουν έξω.
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Το κύριο πλάνο του ζιάγκου ήταν
Μπάλα στον Καββαδά ,επειδή είναι μεγάλος σε όγκο και δεν μπορούν οι περισσότεροι της Α1 να τον παίξουν έρχεται δεύτερος παίκτης πάνω του (double team) και η μπάλα τότε πάει στον ανοιχτό για να βρεθεί σουτ με καλές προϋποθέσεις. Αυτό ήταν όλο αλλά δεν είχε πλαισιώσει την ομάδα σωστά (το 4αρι δεν κάνει τίποτα , ο Σαγκς δεν είναι σουτέρ) και έτσι δεν του έβγαινε. Αν πχ το 4αρι ένιωθε έστω λίγο από μπάσκετ και στο 3 είχαμε τον ρας της λάρσας ή κάποιον παρόμοιο θα τα είχαμε πάει αρκετά καλύτερα και αυτός θα ήταν ακόμα προπονητής.
Τώρα ο καλύβας θα προσπαθήσει να τρέξει λίγο η ομάδα για να εκμεταλλευτεί περισσότερο τα γκαρντς και τον Σάγκς. Ακόμα και ο Μουρ ίσως δείξει κάτι στο ανοιχτό γήπεδο. Ξέρω γω ίσως κάνει κανα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό..
Μπάλα στον Καββαδά ,επειδή είναι μεγάλος σε όγκο και δεν μπορούν οι περισσότεροι της Α1 να τον παίξουν έρχεται δεύτερος παίκτης πάνω του (double team) και η μπάλα τότε πάει στον ανοιχτό για να βρεθεί σουτ με καλές προϋποθέσεις. Αυτό ήταν όλο αλλά δεν είχε πλαισιώσει την ομάδα σωστά (το 4αρι δεν κάνει τίποτα , ο Σαγκς δεν είναι σουτέρ) και έτσι δεν του έβγαινε. Αν πχ το 4αρι ένιωθε έστω λίγο από μπάσκετ και στο 3 είχαμε τον ρας της λάρσας ή κάποιον παρόμοιο θα τα είχαμε πάει αρκετά καλύτερα και αυτός θα ήταν ακόμα προπονητής.
Τώρα ο καλύβας θα προσπαθήσει να τρέξει λίγο η ομάδα για να εκμεταλλευτεί περισσότερο τα γκαρντς και τον Σάγκς. Ακόμα και ο Μουρ ίσως δείξει κάτι στο ανοιχτό γήπεδο. Ξέρω γω ίσως κάνει κανα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό..
uphercules έγραψε:Να κάνω μόνο μία σημείωση γαι τα πεντάρια. Αν είδες τον αγώνα με τον ΠΑΟ ο Παπαγιάννης (νομίζω 2,17) έπαιζε βόλλευ στην ρακέτα μας με έναν άλλο ψηλό που είχαν. Μου φαίνεται παράξενο το να μην έχεις κλασικό πεντάρι και να θεωρείς ότι με ψηλούς μέχρι 2,05 2,07 μπορείς να κάνεις δουλειά. Κάποιες στιγμές ήταν να σαν να έπαιζαν κορόιδο με τους δικούς μας κάτω από την ρακέτα. Πολύ απλά ένας ψηλός που περνάει τους αντιπάλους 10-15 εκατοστά κάνει ότι θέλει.
Αυτοι οι δυο ειναι η εξαίρεση του κανόνα γιατι ειναι αθληταραδες με πολλα ταλέντα για το υψος τους. Ο Παπαγιάννης νομιζω ειναι και ντραφτ στο νβα
Τόπος : Salonica
Σήμερα με λαρισα στις 5
Προβλέπω νίκη με +25 πόντους σήμερα..
GRIOS- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2016
Κ γώ προβλέπω νίκη αλλά με την ψυχή στο στόμα
το φοβάμαι εγώ. Η λάρισα έχει καλό ρόστερ απλά δεν είναι ομάδα. Τώρα που άλλαξαν κόουτς μπορεί να είναι καλύτεροι..
Με +25 δε νομίζω, αλλά έχουμε κάνει καλή αρχή.
Προτιμώ να διατηρεί ένα σταθερό προβάδισμα σε ολο τον αγώνα, παρα τα σκαμπανεβασματα που είχαμε.
Προτιμώ να διατηρεί ένα σταθερό προβάδισμα σε ολο τον αγώνα, παρα τα σκαμπανεβασματα που είχαμε.
Τι ήθελα και μίλησα.
0=8
0=8
Δύσκολο και σήμερα. Νομίζω ότι αν δεν γίνουν δραστικές κινήσεις 8η και κάτω η ομάδα. Το ρόστερ είναι πολύ μέτριο. Εύχομαι να διαψευστώ.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Θλιβερή ομάδα
Ε γαμηθηκαν με τα τρίποντα δλδ ελεος
σχίζας αμυντικάρα και πολύ έξυπνος παίκτης. Φοβερό εργαλείο . χαχαχαχααχααχαχα
Σίγουρα δεν πέφτουν φέτος ομάδες;
Θα κερδίσουμε πιστεύω, αλλά είναι αυτό που συζητούσαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι πλέον το μπάσκετ παίζεται με τρίποντα
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
το επίσημο είναι ότι πέφτει 1.
lll έγραψε:Θα κερδίσουμε πιστεύω, αλλά είναι αυτό που συζητούσαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι πλέον το μπάσκετ παίζεται με τρίποντα
Στο πρώτο επέτρεψε μου να αμφιβάλω όσο για το δεύτερο ακριβώς ότι λέγαμε.
Iraklaras07 έγραψε:το επίσημο είναι ότι πέφτει 1.
Ναι ε;
τον μουρ τον άμπαλο τον σπρώχνει ο σμίθ για πλάκα. Ο άσσος το 4άρι. Μακάρι βέβαια να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022