ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις
Σελίδα 36 από 40
Σελίδα 36 από 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
Εμένα η ερώτησή μου είναι τί ακριβώς θέλει ο Δρακό με τέτοια κίνηση;
Για να πάμε καλά στην Ευρώπη λίγο δύσκολο έχοντας απομείνει 5 ημέρες. Πότε θα δέσει η ομάδα;
Θέλει να πάμε καλά στην Ελλάδα; Να βγούμε στην τετράδα δύσκολο. Εξάδα... εφικτό.
Όπως και να έχει τον ευχαριστούμε για την κίνηση. Αν του βγεί άλλο θέμα.
Πάντως νομίζω ότι από τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει τόσο μεράκι και ρίχνει τόσα λεφτά πρέπει να πάρει και κάποιον μπασκετάνθρωπο, κάτι σαν τεχνικό διευθυντή που έχουν στο ποδόσφαιρό και να κάνουν ένα πλάνο ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της επένδυσής του.
Για να πάμε καλά στην Ευρώπη λίγο δύσκολο έχοντας απομείνει 5 ημέρες. Πότε θα δέσει η ομάδα;
Θέλει να πάμε καλά στην Ελλάδα; Να βγούμε στην τετράδα δύσκολο. Εξάδα... εφικτό.
Πάντως νομίζω ότι από τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει τόσο μεράκι και ρίχνει τόσα λεφτά πρέπει να πάρει και κάποιον μπασκετάνθρωπο, κάτι σαν τεχνικό διευθυντή που έχουν στο ποδόσφαιρό και να κάνουν ένα πλάνο ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της επένδυσής του.
uphercules- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017
Ο τρόπος που λειτουργεί ο Δρακόπουλος δείχνει άνθρωπο συναισθηματικό.Τα σοσιαλ μίντια ,οι συγκρούσεις μεσα στο Ηρακλή ,τα λεφτά που ρίχνει σε ένα άθλημα και γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα τα πάρει πίσω,όταν κάθεται στον πάγκο της ομάδας και βλέπει το παιχνίδι με πάθος και γενικά ο τρόπος που λειτουργεί δείχνει ότι έχει γκαβλα με τον Ηρακλή.Στην περίπτωση του την γκαβλα του την πληρώνει και σε χρήμα και κάποιες φορές με κριτική στο πρόσωπο του.Στα πλαίσια αυτού του πάθους του πιστεύω ότι είναι και αυτή η κίνηση...μου θυμίζει τον Φωτόπουλο με την θρυλική ατάκα...
Λεφτά έχουμε...δόξα θέλω!!!
Λεφτά έχουμε...δόξα θέλω!!!
lll- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2015
Αρέσει στον χρήστη Hurricane
Η ομάδα πιστεύω και χωρίς αλλαγές δεν θα τερμαριζε τελευταία ώστε να έχει φόβο να πεσει.
Αλλα και η χρονιά για όλες τις ομάδες είναι δύσκολη.
Φέτος πιστεύω όλοι οι παράγοντες θα βάλουν το χέρι στην τσέπη γιατι ειναι ιδιαίτερη σεζόν ποσο μάλλον να κάνεις και προσθήκες κτλ στο ροστερ.
Όπως και να έχει πολλά μπορεί να πει κάποιος για τον Δρακοπουλο, αλλά δεν μπορεί να πει ότι δεν ασχολείται ή ότι τρώει λεφτά. Κανει την προσπάθεια του και την γκαβλα του, γουστάρει Ηρακλή και εκει θα έπρεπε να κάνουμε focus σε ένα γενικό ενωτικο κλίμα για να γουστάρουμε και εμείς και να βρούμε σημεία που μας ενώνουν και όχι ευκαιρίες να για φαγωμάρα.
Το ότι σκέφτεται και την μπάλα, θετικό είναι παιδιά, και η λύση ή το καλύτερο για τον Ηρακλή στο μυαλό του καθενός διαφέρει ποσο μάλλον όταν περνάμε από την θεωρία στην πράξη.
Πχ εγώ θα ξενέρωνα με τον Δρακοπουλο αν πετούσε ένα "θα χτίσω γήπεδο εκεί " κάτι που ξέρουμε ότι λογικά είναι εκτός των δυνατοτήτων του και είναι δήλωση πυροτέχνημα.
Τωρα αν ο δρακοπουλος δεν γουσταρει οργανωμένους ή ανοργανωτους ή έχει μια Α αποψη που δεν είναι τόσο θετική για κάποιους, το δέχομαι αλλα θα ήταν πιο σοφό να μην την εξωτερικευει λογο της θέσης που κατέχει.
Τεσπα, περιμένω να δω και εγώ τους νέους παιχτες κ να ανέβει λίγο επίπεδο η ομάδα.
Αλλα και η χρονιά για όλες τις ομάδες είναι δύσκολη.
Φέτος πιστεύω όλοι οι παράγοντες θα βάλουν το χέρι στην τσέπη γιατι ειναι ιδιαίτερη σεζόν ποσο μάλλον να κάνεις και προσθήκες κτλ στο ροστερ.
Όπως και να έχει πολλά μπορεί να πει κάποιος για τον Δρακοπουλο, αλλά δεν μπορεί να πει ότι δεν ασχολείται ή ότι τρώει λεφτά. Κανει την προσπάθεια του και την γκαβλα του, γουστάρει Ηρακλή και εκει θα έπρεπε να κάνουμε focus σε ένα γενικό ενωτικο κλίμα για να γουστάρουμε και εμείς και να βρούμε σημεία που μας ενώνουν και όχι ευκαιρίες να για φαγωμάρα.
Το ότι σκέφτεται και την μπάλα, θετικό είναι παιδιά, και η λύση ή το καλύτερο για τον Ηρακλή στο μυαλό του καθενός διαφέρει ποσο μάλλον όταν περνάμε από την θεωρία στην πράξη.
Πχ εγώ θα ξενέρωνα με τον Δρακοπουλο αν πετούσε ένα "θα χτίσω γήπεδο εκεί " κάτι που ξέρουμε ότι λογικά είναι εκτός των δυνατοτήτων του και είναι δήλωση πυροτέχνημα.
Τωρα αν ο δρακοπουλος δεν γουσταρει οργανωμένους ή ανοργανωτους ή έχει μια Α αποψη που δεν είναι τόσο θετική για κάποιους, το δέχομαι αλλα θα ήταν πιο σοφό να μην την εξωτερικευει λογο της θέσης που κατέχει.
Τεσπα, περιμένω να δω και εγώ τους νέους παιχτες κ να ανέβει λίγο επίπεδο η ομάδα.
uphercules έγραψε:Εμένα η ερώτησή μου είναι τί ακριβώς θέλει ο Δρακό με τέτοια κίνηση;
γιαυτό είναι γαμάτο άθλημα το μπάσκετ(ακόμη)
γιατί αν φέρεις έναν παικταρά (για τα δεδομένα) εξφεντονιζεσαι! να το πω αλλιώς ενας "κουκος" στο μπάσκετ) κάνει την "ανοιξη". Αρκεί μονο τα βιομετρικά του να είναι σωστά. Μονο αυτό. Θα μπει μέσα θα "μαμήσει και θα δείρει". Και το σύστημα ανάπτυξης θα διαμορφωθεί πάνω του.
Όπως ήταν και το γαμωποδόσφαιρο μεχρι την δεκαετία '80, απο εκεί και μετά αηδία.
Γιατί το έκανε, προφανώς γιατί δεν του βγήκε φέτος το αγωνιστικό, οπότε οι διορθωτικές κινήσεις θα φέρουν την ομάδα αγωνιστικά κοντά σε αυτό που είχε στο μυαλό του.
Δεν θα μου φανεί περίεργο να έχουμε κιάλλη μεταγραφή τον φεβρουάριο ακόμη και στα γκάρντ
Τόπος : Salonica
Στα ευρωπαικά ματς θα πάμε με 7 ξένους απ'ότι φαίνεται. Μετά θα γίνει το κόψιμο και αν περάσουμε μπορεί να μην γίνει καν κόψιμο.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να μείνει ο Μουρ ακόμα και αν προκριθούμε. Τι να τους κάνεις 3 ξένους στο 4; Αν θέλει να μείνει για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα ας τον κρατήσουν , καλό παιδί φαίνεται. έτσι και αλλιώς αν δεν βρει ομάδα το συμβόλαιο του δεν το γλυτώνεις.
Iraklaras07- Αριθμός μηνυμάτων : 6073
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015
χανλάν σήμερα πρέπει να εξιλεωθείς για όλα τα τούβλα που πέταξες με προμηθέα.
Προβλέπω ήττα σήμερα κ προσπαθώ από το πρωί να συμβιβαστώ με την ιδέα για να μην επηρεαστεί το βράδυ μου όπως στην ήττα με τα ερπετά.
Ο ομπι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ξέρει κανείς?
Ο ομπι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ξέρει κανείς?
Hurricane- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019
Iraklaras07 έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να μείνει ο Μουρ ακόμα και αν προκριθούμε. Τι να τους κάνεις 3 ξένους στο 4; Αν θέλει να μείνει για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα ας τον κρατήσουν , καλό παιδί φαίνεται. έτσι και αλλιώς αν δεν βρει ομάδα το συμβόλαιο του δεν το γλυτώνεις.
1000 καλοί χωράνε. Μπορεί να παίξει και 3 αν χρειαστεί. Στην Ευρώπη δεν έχει περιορισμό στους ξένους.
Big bad wolf- Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016
Γαμηστε το κοτόπουλο ρεεεεεέεεεεεεεεε
Μα είναι δυνατό τέτοια αστοχία;
Πραγματικά με το χέρι στην καρδιά, ποια ομάδα είναι χειρότερη από εμάς φέτος;
τα γκαρντ μας δεν έχουν καθόλου εύκολο το σκορ.
απαράδεκτη εικόνα στην άμυνα. ΡΕ ΚΑΛΥΒΑ ενα μήνα είσαι ρε αγόρι μου και δεν έχεις κάνει τίποτα.
Εγώ νομίζω ότι θα τους κερδίσουμε αλλά γιατί τέτοια αστοχία; Αυτοί παίζουν αλάνθαστα για την ώρα, κερδίζουν όλα τα κωλόφαρδα ριμπάουντ και εμείς είμαστε στο 20% της απόδοσης.
Τι γίνετε ρε είμαι ήρεμος όλη μέρα , βάζω να δω τον Ηρακλή και μου ανεβαίνει η πίεση
iraklis_athens- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017
Γαμω το μπαοκ σπεεκερ τι ομάδα είσαι !!!;
H omada einai hdh ena skali panw se sxesh me ena mhna prin. An sfiksei ligo h amuna sto 2o, to phrame.
GRIOS- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2016
Επιτέλους βελτιωσαμε την απόδοση μας στο δευτερο '10 ομως ακομη δε περάσαμε πανω στο σκορ που ειναι σημαντικό για την ψυχολογία για την νίκη.
Ελα ρε ο τούρκος τωρα σοβαρα ειναι ροστερ αυτο που παρουσιάζει? Με Παπαντωνίου πλειμεικερ? Με μαυρους απο πανερι..
Τα κορακια μια με τον σαγκς, μια σε επιθετικο λανθασμενο φαουλ και σε αμυντικό που δε δοθηκε σε τσαιρελη, αλλες δυο ομπι που εβγαλαν ματια, εχουν δειξει τα μουτρα τους σημαίνει οτι αν δεν περάσουμε μπροστα με αποσταση ασφάλειας θα μας γαμησουν..
Πουστοτουρκοι
Ελα ρε ο τούρκος τωρα σοβαρα ειναι ροστερ αυτο που παρουσιάζει? Με Παπαντωνίου πλειμεικερ? Με μαυρους απο πανερι..
Τα κορακια μια με τον σαγκς, μια σε επιθετικο λανθασμενο φαουλ και σε αμυντικό που δε δοθηκε σε τσαιρελη, αλλες δυο ομπι που εβγαλαν ματια, εχουν δειξει τα μουτρα τους σημαίνει οτι αν δεν περάσουμε μπροστα με αποσταση ασφάλειας θα μας γαμησουν..
Πουστοτουρκοι
Τόπος : Salonica
Τα σαπακια του παοκ μας έκαναν 7 in your face καρφώματα.
Καλύτερη ομάδα δυστυχως από εμας
Καλύτερη ομάδα δυστυχως από εμας
Το κλείνω, συμπέρασμα για την ομάδα.
Χάνλαν ο καλύτερος μας παίχτης, ομπι πολύ δυνατός θα βοηθήσει κ τέλος το πρόβλημα είναι οι άθλιοι παίχτες, κανένας προπονητής.
Υγ 6 στα 28 τρίποντα!!!!!
Υγ2 έρχεται να μας τον ακουμπήσει ο αρουλης με 30 αρα....
Χάνλαν ο καλύτερος μας παίχτης, ομπι πολύ δυνατός θα βοηθήσει κ τέλος το πρόβλημα είναι οι άθλιοι παίχτες, κανένας προπονητής.
Υγ 6 στα 28 τρίποντα!!!!!
Υγ2 έρχεται να μας τον ακουμπήσει ο αρουλης με 30 αρα....
Πώς είναι δυνατό πάντα στις άλλες ομάδες οι παίκτες να ευστοχούν στα τρίποντα με πίεση και εμείς να πανηγυρίζουμε αν βάλουν ένα δίχως πίεση.
Δεν έχουμε προπονητή , δεν βλέπεται η ομάδα ενώ έχουμε καλούς παίκτες
Είσαι πολύ κακός προπονητής ... η ομάδα έχει παίκτες σωστούς όμως . Αλλάξτε τον άμεσα !!
περίπου ισάξια ρόστερ , παίζουν στην έδρα τους και έχουν προπονητή!
Λογικό να κερδίσουν με το τραγικό ξεκίνημα φοβήθηκα ότι θα πάει όπως με προμηθέα.
Ο Ίμπανκς θα βοηθήσει πάρα πολύ πιστεύω.
Λογικό να κερδίσουν με το τραγικό ξεκίνημα φοβήθηκα ότι θα πάει όπως με προμηθέα.
Ο Ίμπανκς θα βοηθήσει πάρα πολύ πιστεύω.
Σελίδα 36 από 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022
» Αγωνιστική Περίοδος 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020
» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022