FORUM
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

+17
Night Watcher
Coleman10
dimitris
natsinas75
GRIOS
Behind the curtain
iraklis_athens
Hurricane
milano
mos
Margasv10
kostakis
lll
teo
AntiGrinias
Big bad wolf
Iraklaras07
21 απαντήσεις

Σελίδα 37 από 40 Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από mos 23/1/2021, 19:09

Έκατσα και είδα το φιλικό, προετοιμασμένος εδώ και καιρό ότι η ομάδα απλώς συμμετέχει στο πρωτάθλημα και παίζει για να παίζει και έτσι είμαι καλά στα νεύρα μου.
Η ομάδα δεν έπεισε ούτε τον εαυτό της ότι έχει την παραμικρή ελπίδα να κερδίσει, ακόμη και τις 2-3 φορές που πέρασε μπροστά στο σκορ.
Χαμένα κορμιά σε άμυνα, επίθεση, πάγκο και γραφεία, αλλά την υγειά μας να έχουμε και όλα καλά.
mos
mos

Αριθμός μηνυμάτων : 2653
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2015

Αρέσει στον χρήστη Iraklaras07

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Δημοσίευση από kostakis 23/1/2021, 19:54

Είμαι πολύ απογοητευμένος. Και σήμερα είμασταν χάλια μαύρα. Με 22% στα τρίποντα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αγώνα. Δεν είναι θέμα αστοχίας για σήμερα μόνο. Δεν είμαστε καλοί στα τρίποντα, παρόλα αυτά επιμένουμε να παίζουμε έτσι. Ο προπονητής δεν το βλέπει;

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Δημοσίευση από iraklis_athens 23/1/2021, 20:00

kostakis έγραψε:Είμαι πολύ απογοητευμένος. Και σήμερα είμασταν χάλια μαύρα. Με 22% στα τρίποντα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αγώνα. Δεν είναι θέμα αστοχίας για σήμερα μόνο. Δεν είμαστε καλοί στα τρίποντα, παρόλα αυτά επιμένουμε να παίζουμε έτσι. Ο προπονητής δεν το βλέπει;

Oχι. Γιατί δεν υπάρχει προπονητής !

iraklis_athens

Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017

Δημοσίευση από uphercules 23/1/2021, 20:08

Κάτι δεν πάει καλά με το Δρακόπουλο. Δίνει τόσα λεφτά για παίκτες, κάνει μια επένδυση και παίρνει μαθητευόμενους μάγους για προπονητές. Απαξιώνει μόνος του την επένδυσή του.
Δεν έχω ιδέα για τα εσωτερικά του μπάσκετ. Έχει κάποιον γνώστη να τον συμβουλεύει; ή κάνει από μόνος του κινήσεις;
Μακάρι σιγά σιγά να δούμε ομάδα και να είναι εσφαλμένη η άποψη μας και για τον Καλύβα.
Μπορεί βέβαια να πληρώνουμε και τις εσφαλμένες επιλογές του πρώην σε παίκτες. 
Θα κάνουμε σούμα στο τέλος του χρόνου αλλά δεν πάς να πάρεις NBAer και πρώτο σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος για να βγεις έβδομος, όγδοος.
uphercules
uphercules

Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2017

Δημοσίευση από iraklis-Kamara 23/1/2021, 20:09

Εγώ απορώ με σας, κύριε πρόεδρε, πώς σκεφτήκατε και φέρατε ένα τέτοιον μάπα προπονητή επειδή -λέτε- ήταν Θεσσαλονικέας και «ηρακλειδέας» όπως είχατε τότε δηλώσει. Τι πάει να πει αυτό; Οποιος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και σας πουλάει «ηρακλειδοσύνη» γίνεται αποδεκτός για προπονητής πάνω στου κασσίδα το κεφάλι; Στον Ηρακλή μας που για πρώτη σχεδόν φορά είναι στην Α΄ εθνική αντιμέτωπος με τόσο μεγάλες άλλες ομάδες που διαθέτουν όλες εμπειρότατους (μη Θεσσαλονικείς) προπονητές με χρόνια εμπειρία στην Α΄εθνική, εσείς φέρνετε απανωτά να ασκηθούν πρώην μαθητευόμενοι θεσσαλονικείς βοηθοί προπονητών, για ένα υψηλού επιπέδου μπάσκετ που ΚΑΝ ΔΕΝ ξέρουν να παίζουν; Σαλονικιός είμαι αλλά χαζός δεν είμαι. το μπάσκετ προπονητών ομάδων της Θεσσαλονίκης, μετά από τους Φασούλα και Γιαννάκη-Γκάλη, έχει μείνει 30χρόνια πίσω ακόμη και από τους αντίστοιχους προπονητές ομάδων σαν Προμηθέα, το Ρέθυμνο και το Λαύριο! Πού και πώς δοκιμάσθηκε ο κύριος Καλύβας και με ποιες προηγούμενες περγαμηνές και διακρίσεις κρίθηκε, από εσάς, Κ. Δρακόπουλε, άξιος να σηκώσει τέτοιο βάρος μεγάλης σπουδαιότητας αγώνων;
Από μπάσκετ επιπέδου, κυριε Δρακόπουλε, ξέρετε προφανώς και θα έχετε καταλάβει ότι ο προπονητής αυτός είναι ελάχιστος για να σηκώσει μέχρι τέλους έναν αγώνα κρίσιμο της Α΄Εθνικής ή να τον πάει ανταγωνιστικά μέχρι τέλους πόντο με πόντο (και ας χάναμε 1 παιχνίδι έτσι στο τέλος όπως σήμερα έχασε ένα καλάθι το λαύριο από τον προμηθέα). Οι 6 χαμένοι αγώνες του Καλύβα με τεράστιες διαφορές με τις οποίες συνεχώς χάνει πανεύκολα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ο προπονητής της ομάδας και ΧΩΡΙΣ να σας έχει κάνει τις σωστές εισηγήσεις για το ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, έπρεπε να σας έχουν πείσει για να τον αλλάξετε ΧΤΕΣ.
Φέρτε τον προπονητή του περσινού Ηφαίστου, φέρτε κάποιον καλό ξένο ή Σέρβο, πάντως όχι άλλους Θεσσαλονικείς σαν αυτόν ή τον προηγούμενο άχρηστο. Με τέτοιον προπονητή και ο Ειμπανκς θα χάσει την αξία του, να μου το θυμηθείτε. Κρίμα στα λεφτά που ξοδέψατε, όταν δεν έχετε ηγέτη-προπονητή.
Είμαι απογοητευμένος, φως στο τούνελ δεν διαφαίνεται ούτε με Εϊτσόνια ούτε με οποιονδήποτε άλλο παίκτη, όλοι μοιάζουν ναρκωμένοι και μαγαρισμένοι, αφύπνιση δεν έρχεται από πουθενά ούτε υπάρχει φιλότιμο στους παίκτες να το πάρουν προσωπικά σαν τους μαμάει κάποιος συνεχώς τη γυναίκα τους και αυτοί να παρακολουθούν απαθείς και μοιραίοι. Καταντήσαμε μικρότερο μέγεθος από τον Ρούλη και αυτό φοβάμαι πως θα αποδειχτεί και την επόμενη Κυριακή που αν τους κερδίσουμε θα τους κερδίσουμε ΠΑΡΑΠΑΡΑΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ και με την ψυχή στο στόμα και, πάντως, σε καμμία περίπτωση δεν θα καλύψουμε τη  διαφορά του α΄ αγώνα…
Οπότε από την επόμενη Κυριακή θα είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι για φούντο στην β΄εθνική και στα βοθρολύματα με κορωνοϊό του Θερμαϊκού.
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!

iraklis-Kamara

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2019

Δημοσίευση από Big bad wolf 23/1/2021, 20:10

Έλα ρε παιδιά, δεν είναι θέμα ποιότητας να βαράς 20% τρίποντα σε 2 σερί ματς. Ο Ομπι βαρεσε 0/5 και είναι παίκτης με 35% ποσοστό καριέρας. Ο Μπόουλιν 2/7 και έχει 40%+ στην καριέρα του. Αν βαρουσαμε και στην Πάτρα και στο κρατικό ένα αξιοπρεπές ποσοστό, 30% να βαρουσαμε στην Πάτρα θα χάναμε λίγο και σήμερα θα κέρδιζαμε. Αν βαράς 20 ελεύθερα τρίποντα και από τα 20 ελεύθερα βάζεις τα 5 τι να σου κάνει ο προπονητής, τι να σου κάνει και ο Δρακόπουλος.

Την ομάδα θα την κρίνουμε σε ένα μας που θα βαρεσει 35% τρίποντα. Αν εκεί πάλι χάσουμε τότε θα τον ξεφωνήσω τον Καλύβα. Τώρα τι να πω; Ότι φταίει που δεν βάζουμε τα πέναλτι;
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1474
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Αρέσει στους χρήστες Margasv10 και Hurricane

Δημοσίευση από uphercules 23/1/2021, 20:14

Big bad wolf έγραψε:Έλα ρε παιδιά, δεν είναι θέμα ποιότητας να βαράς 20% τρίποντα σε 2 σερί ματς. Ο Ομπι βαρεσε 0/5 και είναι παίκτης με 35% ποσοστό καριέρας. Ο Μπόουλιν 2/7 και έχει 40%+ στην καριέρα του. Αν βαρουσαμε και στην Πάτρα και στο κρατικό ένα αξιοπρεπές ποσοστό, 30% να βαρουσαμε στην Πάτρα θα χάναμε λίγο και σήμερα θα κέρδιζαμε. Αν βαράς 20 ελεύθερα τρίποντα και από τα 20 ελεύθερα βάζεις τα 5 τι να σου κάνει ο προπονητής, τι να σου κάνει και ο Δρακόπουλος.

Την ομάδα θα την κρίνουμε σε ένα μας που θα βαρεσει 35% τρίποντα. Αν εκεί πάλι χάσουμε τότε θα τον ξεφωνήσω τον Καλύβα. Τώρα τι να πω; Ότι φταίει που δεν βάζουμε τα πέναλτι;

Έχεις ένα δίκιο αλλά επαναλαμβανώμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Σε όλα τα παιχνίδια τέτοια ποσοστά έχουν. Τί φταίει;
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από iraklis_athens 23/1/2021, 20:31

Εγώ δεν είδα συστήματα .. παρά μόνο τουρλουμπούκι επίθεσεις εκτός από κάποιες εξαιρέσεις

Η ομάδα μου αρέσει .. θέλουμε προπονητή τύπου μπαρτζοκα , να τους αρχίσει τα σουτια γιατί κάνουν χαβαλέ ακόμα

Για β δεν είμαστε προς το παρών ..

iraklis_athens

Αριθμός μηνυμάτων : 449
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2017

Δημοσίευση από Hurricane 23/1/2021, 20:52

iraklis_athens έγραψε:Εγώ δεν είδα συστήματα .. παρά μόνο τουρλουμπούκι επίθεσεις εκτός από κάποιες εξαιρέσεις

Η ομάδα μου αρέσει .. θέλουμε προπονητή τύπου μπαρτζοκα , να τους αρχίσει τα σουτια γιατί κάνουν χαβαλέ ακόμα

Για β δεν είμαστε προς το παρών ..

Από την επόμενη αγωνιστική αν δεν κερδίσουμε θα είμαστε. Ο Άρης έχει ανεβεί κατακόρυφα κ είναι όπως κ παοκ με παιχνίδια λιγότερα.

Hurricane

Αριθμός μηνυμάτων : 587
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2019

Δημοσίευση από Iraklaras07 23/1/2021, 20:58

Το επόμενο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι με τον Κολοσσό φίλε εκτός έδρας.
Iraklaras07
Iraklaras07

Αριθμός μηνυμάτων : 6072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2015

Δημοσίευση από Hurricane 23/1/2021, 21:03

Iraklaras07 έγραψε:Το επόμενο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι με τον Κολοσσό φίλε εκτός έδρας.
Σοβαρά (σίγουρη ήττα κ αυτό το παιχνίδι δυστυχώς)? Απλά θυμόμουν τον Οκτώβρη που παίξαμε διαδοχικά με ορκ κ μετά με λικι.

Hurricane

Δημοσίευση από Iraklaras07 23/1/2021, 21:06

Σίγουρη ήττα στη Ρόδο ναι. Αύριο η ομάδα πετάει για Ολλανδία όπου θα δώσει τρία παιχνίδια σε 5 μέρες και για αυτό το παιχνίδι με ρουλη δεν θα γίνει .
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από iraklis-Kamara 23/1/2021, 21:10

Συγκριση δηλώσεων προπονητών με πνεύμα νικητή και απροπονητών losers (για εσάς κ. Δρακόπουλε, πρώτο κριτήριο πως να επιλέγετε ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!)
Γιατράς Προμηθέα (μετά τη νίκη επί του Λαυρίου)  https://www.sport24.gr/basket/giatras-egine-thayma-eimai-stenochorimenos-apo-to-mpasket-mas.9120789.html
Καλύβας Ηρακλή (μετά από γερή πίπα): [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] οσον αφορά στα πολλά άστοχα τρίποντα παίζουν κι οι άλλοι, η ομάδα φτιάχνεται από την αρχή.... και πάσης ασυναρτησίας το ανάγνωσμα..... (κοινώς: δεν ξέρω ούτε εγώ τι φταίει, τα άστρα δεν είναι με το μέρος της ομάδας, το βρακάκι μας δεν ήταν στο σωστό μέγεθος,o Σείριος δεν ήταν σε παράλληλη τροχιά με την Ανδρομέδα, φταίνε τα λίγα δελφίνια που μπήκαν φέτος το χειμώνα στο Θερμαϊκό κλπκλπ)
Κάντε σύγκριση των δηλώσεών τους, για να καταλάβετε, ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕ, πώς επιλέγουμε προπονηταράδες με ΟΡΑΜΑ και με ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΗΤΗ από μαθητευόμενα προπονητάκια, ακόμη και με βάση μόνο και μόνο το περιεχόμενο των δηλώσεων που κάνοιυν μετά το τέλος ενός αγώνα της ομάδας τους.....!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την iraklis-Kamara στις 23/1/2021, 21:16, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λαθάκια)

iraklis-Kamara

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2019

Δημοσίευση από AntiGrinias 23/1/2021, 21:46

Big bad wolf έγραψε:Την ομάδα θα την κρίνουμε σε ένα μας που θα βαρεσει 35% τρίποντα. Αν εκεί πάλι χάσουμε τότε θα τον ξεφωνήσω τον Καλύβα. Τώρα τι να πω; Ότι φταίει που δεν βάζουμε τα πέναλτι;

Μα το πρόβλημα ειναι η προβληματική ανάπτυξη μας, σήμερα ειχαμε 7/31 
Τα 20 απο τα 31 ηταν βεβιασμένα ειτε μαρκαρισμένα  δεν ηταν καθαρα σουτ (πέναλτι που ειπες) και δεν μπηκαν. 
Αυτη η προβληματική επιθετική αναπτυξη χωρις τεχνικους αυτοματισμούς υπάρχει απο τον Ζιαγκο. 
Απλως ο ζιαγκος κρατουσε το σκορ χαμηλά 60 βαρια 70.
Ο καλύβας δεν παίζει ουτε άμυνα. Φαγαμε απο τον μπαογκ που σε συνοχή παικτών ειναι απο τα χειρότερα υλικα στο πρωταθλημα μαζι με τον ρουλη. 

Κριμα για το ξεκινημα του καλυβα για την καριερα του που μόλις ξεκινησε αλλα παιζει με την πλάτη στον τοίχο.  Αν καταφερει και χασει και το επόμενο ματς με το σκορ 6-1 φευγεις μονος σου , αν δε θελεις να διασύρεσαι.

Τωρα ο δρακο που εβαλε τα λεφτα ετσι έκρινε, αλλα δεν του βγηκαν και οι δυο προπονητές για την ομαδα αυτη την δεδομενη στιγμη. 
Και να σας πω, ο καλυβας ψιλοκαικε, διοτι σε προβληματικό σε ομοιογένεια ροστερ, δεν αναλαμβάνεις να μαστορεψεις.. ξεκινάς απο καλοκαίρι αναλαμβάνοντας ομαδα με προετοιμασία  κλπ.

Τωρα εχει μια ευκαιρία αν δε παρει τιποτα στην ευρωπη, θα πρεπει να παρθει μαέστρος γιατι απλα προπονητής δεν θα αρκει..
Αλλα ετσι ειναι πολλες φορες το φτηνό σου βγαίνει δυο φορες πιο ακριβό. 

Ο ομπι μου αρεσε πολυ. Πολυ παθος σε ολες τις φασεις μεσα μαζεψε πολλα ριμπάουντ και δειχνει οτι εχει το ενας προς εναν ανετα. 

Ο χανλαν εκανε ενα ημίχρονο βγαλμενο απο την περσινή καλη πορεια. Στο δευτερο που κουράστηκε εκανε κατάχρηση παλι σε "κρεμασμένα" σουτ, απο την προβληματική τεχνικα επιθετική  ανάπτυξη μας.

Αριθμός μηνυμάτων : 1914
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2016
Τόπος : Salonica

Δημοσίευση από Iraklaras07 23/1/2021, 21:59

AntiGrinias έγραψε:Αυτη η προβληματική επιθετική αναπτυξη χωρις τεχνικους αυτοματισμούς υπάρχει απο τον Ζιαγκο. 
Απλως ο ζιαγκος κρατουσε το σκορ χαμηλά 60 βαρια 70.
Ο καλύβας δεν παίζει ουτε άμυνα. Φαγαμε απο τον μπαογκ που σε συνοχή παικτών ειναι απο τα χειρότερα υλικα στο πρωταθλημα μαζι με τον ρουλη. 
ετσι ακριβως μου φαινεται και εμενα.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από kostakis 23/1/2021, 22:06

Παιδιά, το τρίποντο δεν είναι θέμα τύχης, ούτε μόνο προπόνησης. Αν ήταν έτσι και ο Αντετοκούμπο θα αύξανε τα ποσοστά του στο μακρινό σουτ με τόση προπόνηση που του κάνουν στο ΝΒΑ. Πρέπει να έχεις και το έμφυτο ταλέντο για να έχεις καλό μακρινό σουτ. Οι παίκτες του φετινού ρόστερ δεν ξέρω τι ποσοστά στο τρίποντο έχουν στην καριέρα τους, αλλά δεν μου φαίνονται πως το μακρινό σουτ είναι το φόρτε τους.
Αν είσαι καλός σουτέρ τότε οι κακές βραδιές σου μπορεί να είναι μία, δύο, τρεις όλη τη σεζόν. Εμείς συστηματικά είμαστε τραγικοί στο τρίποντο. Ακόμη και ποσοστό 35% να πιάσουμε, δεν θεωρείται καλό ποσοστό, αλλά μέτριο. Και εγώ θέλω να μεταμορφωθεί ο Χάνλαν και ο Μπόουλιν σε Στεφ Κάρι, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Η δουλειά του προπονητή είναι να βρει και άλλους τρόπους ανάπτυξης του παιχνιδιού, για να μην ζούμε και πεθαίνουμε μόνο με το τρίποντο. Για παράδειγμα ένας καλός τρόπος για να διαπιστώσει κανείς εάν σκαμπάζει κάποιος προπονητής, είναι να δεις τα After Time Out Plays. Δηλαδή τι επιθετική επιλογή θα κάνεις μετά το time out της ομάδας σου. Υποτίθεται το time out το παίρνεις για να βγάλεις ένα σωστό play και να σκοράρεις άμεσα, ώστε να ξεκολήσεις την ομάδα. Δεν παίρνεις το time out για να τους πεις "πάμε γερά στην άμυνα, πηδάμε για το ριμπάουντ και είμαστε συγκεντρωμένοι".

kostakis

Αριθμός μηνυμάτων : 408
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2015

Αρέσει στους χρήστες Iraklaras07 και Margasv10

Δημοσίευση από uphercules 23/1/2021, 22:36

Αν ο Ίμπανκς δεν γαμάει και δέρνει θα έχουμε πρόβλημα.
Αν γαμάει και δέρνει τότε να τον δέσει ο Δρακό και να χτίσουμε από τώρα για του χρόνου. Είναι πονόματος το πράγμα και στην τελική πλέον δεν έχουμε και κίνητρο (εκτός και αν κίνητρο είναι να μην πέσουμε).
Οι λόγοι για την φετινή πορεία μπορεί να είναι οι εξής :
1) Οι παίκτες είναι ματιασμένοι
2) Οι μπασκέτες στο Ιβανώφειο είναι πιο χαμηλές ή πιο ψηλές ή πιο στραβές από τις κανονικές
3) Το μάτι του Ζιάγκου κόβει αλλά όχι σε επιλογές παικτών
4) Η χημεία των παικτών δεν δένει με τίποτα
5) Και οι δυο προπονητές που πήραμε ήταν wanna be προπονητές
6) Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορούν να αποδώσουν παίκτες που είναι πάντα στην ώρα τους πληρωμένοι.
7) Οι παίκτες με το που φοράνε την φανέλα της ομάδας χέζονται πάνω τους και δεν μπορούν να διαχειριστούν το βάρος της
Cool "Lies, big lies and statistics" : Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν υψηλά ποσοστά καριέρας στα τρίποντα. Αλλά δεν ξέρουμε που έκαναν καριέρα. Είχαν 50% στα τρίποντα στο πρωτάθλημα νάνων ή στην ερασιτεχνική κατηγορία Γ2 της νότιας Γκουανταλαχάρας;
uphercules
uphercules

Δημοσίευση από GRIOS 24/1/2021, 00:25

Για μενα ο Καλύβας τεχνικά είναι ένα επίπεδο πάνω απο Καστριτη και Ζιαγκο αλλά δυστυχώς ένα κάτω από Καντζουρη (μακάρι να χε μεινει). Νομίζω με λιγο χρονο καλά θα πάει και ο τωρινός..

GRIOS

Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2016

Δημοσίευση από Big bad wolf 24/1/2021, 12:20

uphercules έγραψε:
Cool "Lies, big lies and statistics" : Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν υψηλά ποσοστά καριέρας στα τρίποντα. Αλλά δεν ξέρουμε που έκαναν καριέρα. Είχαν 50% στα τρίποντα στο πρωτάθλημα νάνων ή στην ερασιτεχνική κατηγορία Γ2 της νότιας Γκουανταλαχάρας;

Έκατσα και τα έψαξα για όλους:

O Χάτσερ σε Α1 Βελγίου, Α1 Ιταλίας, Α1 Ισραήλ, Α1 Ελλάδας και στη Σερβία είχε 35% και σε μας έχει 23%.
Ο Χάνλαν σταθερά είναι γύρω στο 35%, τόσο βαράει και σε μας φέτος.
Ο Σαγκς είναι στο 30% καριέρας σε Α1 Ιταλίας, Ισπανίας, Ισραήλ. Σε μας είναι στο 40%, ο μόνος που σουτάρει καλύτερα σε μας.
Ο Μπόουλιν, άσε τα χωριά στη Δανία, Αυστρία, Σουηδία που έπαιξε, στην Α1 Γερμανίας είχε 40% σε μας έχει 35%. Πέρσι είχε 45% στην Α1 Γερμανίας!
Ο Ομπι στην Α1 και Α2 Ισπανίας είναι 30%, το δείγμα σε μας είναι μικρό αλλά βάρεσε 0 στα 4
Ο Βεργίνης στην Α1 έχει 35% φέτος έχει 30%
Ο Μουρ στην Α1 και Α2 Ιταλίας είχε 34% σε μας έχει 27%
Big bad wolf
Big bad wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1474
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2016

Δημοσίευση από Iraklaras07 24/1/2021, 13:26

χμμ σημασία έχουν και τα απόλυτα νούμερα. Είναι άλλο να βαράς 3 στο παιχνίδι και άλλο 7. Δεν ξέρω αν μπορώ να τα βρω κάπου αλλά θα έχει και αυτό ενδιαφέρον.

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, οι αντίπαλοι προπονητές εσκεμμένα μας οδηγούν στα τρίποντα. Για αυτό δεν δίνω κρέντιτς στον καλύβα για τα ελεύθερα σουτ που βγαίνουν. 
Από εκεί και πέρα δεν είναι δικό του λάθος που η ομάδα το καλοκαίρι δεν απέκτησε 1 κλασικό σουτέρ.
Αν η ομάδα είχε ένα τριάρι φονιά από έξω (ο σαγκς μπορεί να έχει καλύτερα ποσοστά σε σχέση με άλλες σεζόν  αλλά ποτέ δεν ήταν τρίποντος και ούτε πρόκειται να γίνει στα 30 του) ή ένα δυάρι σουτέρ πιστεύω σίγουρα θα είχε 3 νίκες παραπάνω τώρα. 

Ο Ενεχιόνια θα βοηθήσει πολύ. Καλός στα ριμπάουντ και δυναμικός. Ίσως είναι λίγο αργός.
Χθες νομίζω έκανε κατάχρηση από το τρίποντο αλλά πιστεύω δεν θα  ξαναγίνει. 
O Ίμπανκς είναι σημαντικότατος για την πορεία της ομάδας. Αν δεν μας βγει  δεν βλέπω να κάνουμε πάνω από 5 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις  μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σήμερα η ομάδα έφυγε για Ολλανδία. Πραγματικά βλέποντας την ομάδα νομίζω θα την βοηθήσει πάρα πολύ όλη αυτή η διαδικασία. Χρειάζονται  παιχνίδια με τον καινούργιο προπονητή. Άσε που το επίπεδο της διοργάνωσης είναι χαμηλό και αν μας βγει ο Ίμπανκς μπορεί ακόμα και να το κατακτήσεις.Για να καταλάβετε, ο Ηρακλής θεωρείται από τα φαβορί.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από uphercules 24/1/2021, 14:56

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
uphercules
uphercules

Αρέσει στους χρήστες lll και Big bad wolf

Δημοσίευση από teo 24/1/2021, 15:02

Χαχαχαχα ωραίος!

Εγω παιδια στεναχωρεθηκα που είδα με πόση άνεση έφταναν να μας βάζουν καλάθια καρφώματα κτλ.

Από την άλλη, εμείς επιθετικά πάλι προσπαθούσαμε με τρίποντα με εξαίρεση τον χανλαν που έβαλε κάποια δίποντα (το συνηθιζει απ ότι κατάλαβα) αλλα ειμασταν εκνευριστικά αστοχοι, και δεν πειράζει αυτό, δεν αλλάξαμε όμως λίγο τρόπο παιχνιδιού

Η όλη εικόνα της ομάδας έχει να κάνει με τον αρχικό σχεδιασμό του καλοκαιριού που δεν δείχνει να διορθώνεται  

Ίσως με ένα καλύτερο προπονητή (οχι βοηθο, όχι πείραμα κτλ) να παίρναμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Μέχρι στιγμής αυτο που φαίνεται είναι ότι η αλλαγή κόουτς δεν επηρέασε ούτε θετικά ούτε αρνητικά την ομάδα.

Επίσης κάτι άσχετο με το αγωνιστικό, έχω την εντύπωση ότι το καλοκαίρι μάλλον θα φύγει ο δρακοπουλος. Προαίσθημα, όχι ότι κάπου άκουσα κάτι κτλ.

Αριθμός μηνυμάτων : 12899
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2011

Δημοσίευση από Iraklaras07 24/1/2021, 15:34

αν έχει βρει επόμενη μέρα ας φύγει. Και εμένα για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι πλέον θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το ποδόσφαιρο.
Iraklaras07
Iraklaras07

Δημοσίευση από Hurricane 24/1/2021, 16:03

Εμένα αντίθετος μου δίνει το συναίσθημα ότι θέλει να ασχοληθεί με όλο τον ηρακλη γενικός.
Αλλά όπως φαίνεται θα τον διώξουν με την συμπεριφορά τους κάποιοι.

Hurricane

Δημοσίευση από uphercules 24/1/2021, 16:12

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο για τον Δρακόπουλο και ελπίζω να μην ισχύει γιατί αν απαξιωθεί και το μπάσκετ δεν βλέπω πως θα συσπειρώνεται ο κόσμος. Και αν δεν συσπειρώνεται ο κόσμος θα αδυνατίσει η ιδέα ΗΡΑΚΛΗΣ γρήγορα.

Αν βέβαια νιώθει απογοήτευση από αυτό που βλέπει στο μπάσκετ, ο υπαίτιος είναι ο ίδιος και το κυριότερο μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Ούτε η διαιτησία μας κυνηγάει, ούτε παίζονται παιχνίδια εις βάρος της ομάδας, ούτε ο κόσμος είναι απών. Όπως έγραψα και σε άλλο post ο Δρακόπουλος με βάση τα λεφτά που έβαλε θα μπορούσε να είχε βγάλει πολύ περισσότερα από την επένδυσή του. Η ομάδα ούτε θα καθόταν τόσα χρόνια στη Β' και τώρα θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Αλλά πρέπει να βρει ανθρώπους -μπασκετανθρώπους- που να είναι καταξιωμένοι και να τους συμβουλεύεται.
uphercules
uphercules

Σελίδα 37 από 40 Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης